Ana Sayfa / KADIN / Merta Orman Ürünleri kurucusu Sultan Yeray Aydoğan: Hedefimiz Pazar ağımızı genişleterek, yurtdışına açılmak

Merta Orman Ürünleri kurucusu Sultan Yeray Aydoğan: Hedefimiz Pazar ağımızı genişleterek, yurtdışına açılmak

Mersin’de orman ürünleri sektöründe faaliyetlerini sürdüren Merta Orman Ürünleri Kurucusu başarılı iş kadını Sultan Yeray Aydoğan, hedeflerinin Pazar ağını genişletmek ve yurtdışına açılmak olduğunu belirterek, Türkiye geneli 20 il ile çalıştıklarını ve yeni şubeler açtıklarını söyledi.

Mersin’de uzun yıllardır orman ürünleri konusunda başarılı çalışmaları olan Sultan Yeray Aydoğan, iş hayatıyla ilgili “1999 senesinde adım attığım Orman Ürünleri sektöründe, 2015 yılında kendi firmam olan Merta Orman Ürünleri Şirketimi kurarak sektörde 23. yılımı tamamlamış bulunmaktayım.” Dedi.

İşini çok sevdiğini belirten Aydoğan, “Merta Orman Ürünleri Ltd. Şti. olarak mobilya üretiminde kullanılan tüm ham maddelerin, mobilya hırdavat ve aksesuarları da dahil olmak üzere ticaretini gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerimiz; mdf, mdflam, hgloos panel, akrilik panel, arkalık, sunta, suntalam, kapı yüzeyleri ve her türlü kapı malzemeleri, parke… Mobilya hırdavat ve aksesuar grubu olarak; sunta vidası, dolap rayları, mobilya dolap kulpları, pvc bant, her türlü yapıştırıcı grubu gibi yüzlerce hırdavat ve aksesuar çeşitleri ile hem mobilya imalatı yapanlara, hem müteahhitlere, hem orman ürünleri ticareti yapan tüccarlara hizmet vermekteyiz. Ayrıca 2017 senesinde ebatlama ve bantlama makinelerini de şirketimize dahil ettik. İsteyen tüm müşterilerimize işlerini hızlandırmakta ve kolaylaştırmakta olan bu kesim, ebatlama ve bantlama hizmetini de vermeye devam ediyoruz.” Diye konuştu.

Başarılı hizmetlerde bulunduklarını aktaran Aydoğan, “2015 yılında kurmuş olduğum şirketimiz, kısa sürede sektöründe Mersin de ciddi bir müşteri kitlesine ulaşmış, portföyüne katmış, ardından da pazar ağını genişleterek Türkiye genelinde de en az 20 il ile aktif bir şekilde çalışmaktadır. 7.yılını tamamlayan şirketimize 2022 yılı Mayıs ayında Mersin / Yenişehir şubemizi de ekleyerek büyümeye devam etmekteyiz.” Şeklinde konuştu.

Çok önemli hedeflerinin olduğunu aktaran Aydoğan,” Hedeflerimiz; iş yerimize yeni alanlar ve makineler katarak daha hızlı hizmet vermek, pazar ağımızı genişletmek, yurtdışına açılmak ve ihracatımızı güçlendirmek ve çok daha fazla istihdam yaratarak ülke ekonomimize katkıda bulunabilmektir.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Burgazlı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutladı

Toplu taşıma, turizm ve birçok alanda faaliyet gösteren Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir