Ana Sayfa / Manşet / İzmir Emniyet Müdürü Şahne, Mersin Times Gazetesini ziyaret etti

İzmir Emniyet Müdürü Şahne, Mersin Times Gazetesini ziyaret etti

İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne Mersin merkezli yayın yapan Mersin Times Gazetesini ziyaret, etti. Gazetenin İmtiyaz sahibi Gazeteci Kerem Türk, tarafından çalışma ofisinde ağırlanan Şahne, “Mersin’i çok seviyorum. Uzun yıllar burada çalıştım, bu nedenle ahti vefaya binaen Mersin’i ziyaret etmek istedim” dedi.

Mersin’de görev yaptığı süre içerisinde, klasik bir emniyet müdürü olmanın ötesinde, her kesim ile sıcak ve samimi diyaloglar kurarak gönülleri fed eden İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersinlileri unutmadı.

Mersin’de gerçekleştirdiği bir dizi temaslar sırasında Mersin Times Gazetesini de ziyaret eden Mehmet Şahne, Gazetenin imtiyaz sahibi Kerem Türk tarafından çalışma ofisinde ağırlandı. Ziyaret sırasında, İlim İrfan ve Eğitim Derneği Başkanı İsmet Ergün, Ulusal yayın yapan Kanal-33 TV Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, Mersin’in tanınan hayırsever iş insanlarından Ramazan Özen, MTSO Meclis Üyesi ve Özdamar Turizmin Sahibi Mustafa Özdamar, MTSO Meclis Üyesi Ahmet Baran Şahne’yi yalnız bırakmadı.

Mersinli hemşerilerinin kendisini İzmir’de de yalnız bırakmadığını ifade eden Mehmet Şahne, “Mersin’i çok seviyorum. Çünkü burayı asli memleketim olarak görüyorum. Uzun yıllar burada çalıştım, bu nedenle ahti vefaya binaen Mersin’i ziyaret etmek istedim. Mersin’in huzur ve güven ortamını sağlamak için elimden gelini yaptım. Tabi bu konuda da Mersinli hemşerilerimin de desteğini çok gördüm. Bu desteğini esirgemeyen Mersinli hemşerilerime çok teşekkür ederim. Gittiğim İzmir’de de Mersinli hemşerilerimin beni ziyarete gelmesinden bir hayli mutluluk duydum. Bu nedenle buraya geldiğimde zamanım yetiği müddetçe, benden desteklerini esirgemeyen dostlarımı ziyaret ediyorum. Mersini çok seviyorum. İnşallah emekli olduğumda, Mersin’e yerleşmeyi de düşünüyorum. Ayrıca Gazeteci Kerem Türk Kardeşimin misafir perverliğine de çok teşekkür ederim” dedi.

Ardından söz alan Mersin Merkezli yayın yapan Mersin Times Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kerem Türk, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin düzenlediği ziyaretten bir hayli memnun olduğunu söyledi. Kerem Türk, Mehmet Şahne’ye hitaben yaptığı konuşmada, “Gazete ofisimizi ziyaret ederek onurlandırdığını için şahsınızda tüm misafirlerime teşekkür ederim. Güçlü iletişim her zaman büyük başarıları sağlar. Görev yaptığınız süre içerisinde, huzur ve güven konusunda Mersinimizi Türkiye’nin en önemli başarılı il sıralamasına taşıdınız. Güçlü bir iletişimiziniz var. Mersinli hemşerilerimiz, sizleri ‘Efsane Müdür olarak’ tanımlıyor. Bir gazeteci olarak açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki Mersinliler ilk kez bir bürokratın kentten ayrılmasına, hem çok üzüldü ve hem de bu kadar çok anıyor. Kentimize değer kattınız. Hemşerilerimizin sizi İzmir’de ziyaret etikleri sırada sosyal medya paylaşımlardan da bunu çok iyi görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Sıcak ve samimi sohbetin yanı sıra, çekilen hatıra fotoğrafların ardından ziyaret sona erdi.  (Mersin Times)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Hüseyin Kış’tan Anneler Günü kutlaması

Derya Grup YK Başkanı ve TÜRKONFED YK Üyesi Hüseyin Kış Anneler Günü vesilesiyle tüm annelerin ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir