Ana Sayfa / KADIN / CHP 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi Demirağ: Maltepe mitingi Türkiye’ye umut oldu

CHP 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi Demirağ: Maltepe mitingi Türkiye’ye umut oldu

CHP 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, CHP’nin İstanbul Maltepe’de düzenlediği Milletin Sesi mitingiyle çok dikkat çekici bir yazı kaleme aldı. Mitingin Türkiye için büyük bir umut doğurduğuna dikkat çeken Demirağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çok güzel ve kucaklayıcı bir konuşma yaptığını söyledi.

 

Mitingin çok önemli olduğunu ve büyük bir ses getirdiğini belirten Demirağ, yazısında şu ifadelere yer verdi;

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen hukuksuz cezanın ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla Maltepe’de bir araya gelen yüz binlerce yurttaş yaşadıkları adaletsizlikleri haykırdı.

 

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen hukuksuz yargı kararının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla Bursa’da yapılması planlanan ‘Milletin Sesi’ mitinglerinin ikincisi dün Maltepe Miting alanında yapıldı. Miting, Türkiye’nin birçok ilinden gelen yüz binlerce yurttaşın katılımıyla gerçekleşti. Mitinge 6’lı masa da destek verdi. Mitinge Türkiye’nin hemen hemen tüm illerinden insanlar katılırken, Avrupa ve değişik ülkelerden de katılımlar oldu. Ulusal ve yabancı basının yoğun ilgi verdiği miting çok iyi bir şekilde organize edilmişti. Miting için gerekli hazırlıkların çoktandır yapılması olumlu bir sonuç vermişti. CHP’nin tüm il ve ilçe örgütleri de mitinge giderek büyük katılıma katkı sundular. CHP Mersin il ve ilçe örgütleri ile CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile diğer ilçe belediye başkanlarına da mitinge verdikleri destekten dolayı tebrik etmek lazım. Milletiyle birlikte mitinge katılıp destek verdiler.

Milletin Sesi Mitingi’nde yurttaşlara seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Az kaldı. Biz kazanacağız, söz veriyorum” mesajını verirken, bir yandan da Türkiye için umut dolu mesajlar verdi. Mitinge yaklaşık 600 bin yurttaş katılırken, mitinge sadece Cumhuriyet Halk Partililer değil başta millet ittifakın üyeleri olmak üzere çok sayıda partinin mensupları kişiler de katıldı. Mitingde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun konuşması çok etkileyici ve kucaklayıcıydı. Kılıçdaroğlu’nun konuşması büyük bir etki bırakırken, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının sık sık alkışlanması ve büyük bir ilgi görmesi gözlerden kaçmadı. Kılıçdaroğlu’nun samimi ve içten konuşması dikkat çekerken, takım elbise giymeyip kıravat takmaması ve halk gibi sıradan bir giyimi takdire şayandı. Konuşmasına ülkede yaşanan en önemli sorunlar olan ekonomik, kriz, mülteci akını ve işsizlik sorununa değinen Kılıçdaroğlu, bu sorunlara yönelik çözüm projelerini de açıkladı.

Gelinen aşamada Milletin Sesi mitingi halka büyük bir umut olmuştur. Bu miting sadece Cumhuriyet Halk Partililerin değil mevcut düzene karşı çıkan herkesin milletin olmuştur. Bu mitingde önemli mesajların Türkiye kamuoyuna aktarılması ve mesajların tartışmaya açılması çok kıymetlidir. Birkez daha bu çok değerli miting için başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul il örgütü, Mersin ve tüm il ilçe örgütleri ile halkımızı kutluyoruz.

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut: “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun”

Marvista Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Bulut, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir