Ana Sayfa / Manşet / Akademisyen Dr. Arı MHP Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Akademisyen Dr. Arı MHP Mersin Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

İnönü Üniversitesi akademisyenlerinden olan Dr. Ali Arı  28.Dönem MHP Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Dr. Ali Arı, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe binasında 28.Dönem MHP Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Yapılan basın toplantısına; Mersin MHP İl Başkan Yardımcısı Yusuf Yıldırım, Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akgün, Mersin Kamu-sen Başkanı Metin Ercan, Mersin Türk Ocağı Başkanı Oğuzhan Yıldız, Türk Sağlık-Sen Mersin İl Başkanı Ayhan Güngör, il yönetimleri, ilçe ocak başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik yaptı. Çelik, Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimi sürecine girdiğimizi belirterek “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru, yarınımızın ümidi gençlerimizin geleceği için bu seçim çok önemli” diyerek seçimin öneminden bahsetti.

Ardından, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Bebek ; “ Beden ölür kalır cana bakın siz, Kim kiminle yürür ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar, Haktan Hakikatten yana olun siz.’’ Diyerek söz alan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı  Ahmet Bebek, basın açıklamasına katılan partililere hoş geldiniz dedi. Ülkü Ocakları olarak Türk Gençliğini 54 yıldır olduğu gibi parti çatısı altında ülkesine ve milletine faydalı, ülkesi ve milleti için çalışacak gençleri yetiştirme noktasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını dile getirdi. Ardından TÜRKAV Tarsus Başkanı Safi Karataylı ve Türk-Eğitim Sen Başkanı Yaşar Yılmaz ,KAÇEP Tarsus Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören ‘de MHP Mersin Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Ali Arı’ya çıktığı bu yolda başarılar dilediler.

MHP Mersin Milletvekili A. Adayı Dr. Ali Arı; “Ocaklı çocukları sevin, onlara güvenin .Ne Mutlu Türküm Diyene, Diyerek salonu coşturdu.

Son olarak konuşmasını yapan Dr. Ali Arı, MHP Partisi ve Tarsus Ülkü Ocakları’nın içinde büyüdüğünü belirterek, Bilgisayar Mühendisi ve öğretmen olduğunu ve alanında akademisyen olarak yaptığı çalışmalardan bahsetti.

Bu yola çıkarken herkesin duasını ve rızasını aldığını belirten Arı tek bir gayem var. Birlik ve beraberlik içinde 3 hilalli bayrağı en yukarıya çekebilmek.”

Arı, Biz bu seçimde çıkmayacaksak 2024’ün 2028’in bir önemi yok dedi. O yüzden bir birlik vars bir çile vars nasıl ki büyüklerimiz zamanında bu çileye talip olduysa artık sıra bizde dedik. Biz inanarak çıktık.”

Çıktığı Milletvekilliği yolunda, Sn. Devlet Bahçeli’nin kendisini adaylığa uygun görürse gurur duyacağını, eğer uygun görülüp listeye giremezse de son ana kadar teşkilatın emrinde sandık başında olacağını belirtti. Hedeflerinin sahalara inip, gönüllere girip seçimde başarılı olmak olduğunu belirtti. Ayrıca Arı, katılım sağlayan herkese çok teşekkür etti.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Perihan Koca: Tarım Şirketlerinin Denetlenmeleri ve Kısıtlanmaları Gerekiyor

Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca meclis genel ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir