Ana Sayfa / KADIN / 6 ŞUBAT YAŞAM DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDE ESNAFLARA ANLAMLI KERMES

6 ŞUBAT YAŞAM DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDE ESNAFLARA ANLAMLI KERMES

6 Şubat Yaşam Derneği, depremzede esnafların yaşadığı zorluklara yardımcı olmak ve onlara destek vermek amacıyla  Mersin Divan Otel’inde bir kermes  düzenledi.

Kermese, derneğin ilk kurulduğu günden bugüne kadar  desteklerini esirgemeyen ve tüm projelerde öncü olan,depremzede öğrencilerin eğitimine bağış yaparak destek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer,Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,Chp Mersin milletvekili Gülcan Kış ile ve  kent protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

 

6 Şubat Yaşam Derneği, Yaşadığımız çağın felaketi olan deprem felaketi sonrası,Altı Şubat sabahı çığ gibi büyüyen dayanışma hareketi ile ilk günden itibaren hızlıca organize olup birçok gönüllünün destekleriyle deprem bölgesine olabildiğince yardım yolladı. Daha sonrada Mersin‘de deprem bölgesinden gelen binlerce aileye yardım sağladı.

Dernek kurucu başkanı Dr.Çiğdem Şanlıalp “Başta bu kadarına biz de inanamamıştık. Gördük ki bu oluşumu büyüten sizlerdiniz. Ve biz, sizlerin sesi ve eli olmaya karar verdik.”  birçok gönüllü üyenin önderliğinde toplumun dayanışma ruhunu canlı tutmayı hedefleyerek yola çıktık.

21 Mayıs Pazar günü saat 10:00 ile 18:00 arasında Divan Mersin Otel’de gerçekleştirdiğimiz kermes etkinliğine Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer,Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan,Chp Mersin milletvekili Gülcan Kış ve diğer kent protokol üyeleri, etkinliğe katılarak depremzede esnaflara desteklerini gösterdiler.

Bu önemli etkinlik sayesinde , depremzede esnafların hayatlarını yeniden kurmalarına yardımcı olacağına inanıyoruz.

 

Yazar Deniz Erten katılımıyla bizleri onure etmiştir.KIYAM-ET,BAK-ARA,ARTIK DÖN,MİSAFİR-İM,ve MİSAFİR-SİN,MİSAFİR-İZ adlı romanlarını imzaladı,kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.

Kermesimizde  el işi ürünler, yiyecek ve içecek stantları, sıfır ürün ve ikinci el eşya satışı yer almıştır. Katılımcılar, alışveriş yaparak depremzede esnaflara destek olmuşlardır ve aynı zamanda keyifli bir gün geçirmişlerdir.

 

6 Şubat Yaşam Derneği’nin kermesi, deprem sonrası depremzede insanların hayatlarını yeniden düzene koymalarına yardımcı olmayı ve toplumun dayanışma ruhunu güçlendirmeyi hedeflemektedir. Mersin halkı, Mersin Divan Otel’e gelerek bizleri son derece mutlu etmişlerdir. Yaptıkları alışveriş ve bilet gelirleri ile depremzede ailelere bağışlanacak bu özel etkinlikte depremzede esnaflara da destek vermişlerdir.

Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Perihan Koca: Tarım Şirketlerinin Denetlenmeleri ve Kısıtlanmaları Gerekiyor

Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca meclis genel ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir