Ana Sayfa / Manşet / Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyede görev yapan bazı müdürlerin dayak yediklerini ifade ederek, “Müdürlerin ağzı burnu darmadağın, çok feci vaziyetteler Valiye bilgi verdim, bu işin hangi devlet kurumuna uzandığını biliyorum. Rant, ihale peşinde koşan bu insanlara, mafya kırıntılarına, FETÖ artıklarına meydan verecek bir kent değil burası” dedi.

DAYAK YEDİKLERİ İÇİN TOPLANTIYA KATILAMADILAR

Tarsus Belediye Meclisi’nin Haziran ayı meclis toplantısının ilk oturumunda Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, gündeme bomba gibi düşen iddialarda bulundu. Bazı birim müdürlerinin dayak yediği için toplantıya katılamadığını kaydeden Başkan Bozdoğan, “Benim burada baz müdürlerim yok çünkü müdürlerin ağzı burnu darmadağın, çok feci vaziyetteler. Kurumu değiştirmek için tüm müdür arkadaşlarım gecelerini gündüzlerine katıyorlar, ahlaktan ödün vermeyerek ve gerek ihalelerde, gerek daha önce peşkeş çekilmiş rantları insanların ellerinden alıp, yasaların gereklerini uygulayarak çalışıyorlar. Bazen insanlar gülüşümün arkasındaki kederi göremiyorlar. Öfkemizin arkasındaki sevgiyi de göremezler. Ama sessizliğimizin arkasındaki nedeni en azından biraz anlamaları gerekiyor. Bağlantıların hangi devlet kurumuna gittiğini de biliyorum, valiye bu konuyu da anlattım. Rant, ihale peşinde koşan bu insanların hiçbir zaman hayalleri burada gerçek olmayacak. Kanuna, nizama uyan personellerle çalışma yürütüyoruz. Tüm meclis üyelerinde ellerinden gelen desteği esirgememelerini istiyoruz” dedi.

“BEDELİNİ ÖDEYECEKLER”

Müdürlerin yediği dayağın yanına kar kalmayacağını, bedelinin ödetileceğinin altını çizen Başkan Bozdoğan, “Yedikleri dayak yanlarına kar kalmayacak. Kimse böyle patavatsız, alçakça saldırı yapıyorsa elete bedelini ödeyeceklerdir. Ama biz istiyoruz ki hep adalet karşısında ödesinler. Adaletle iş yapalım. Bu ülke güçlü bir ülke Mafya kırıntılarına, FETÖ artıklarına meydan verecek bir kent değil burası. Bu davranış bugün benim belediyedeki müdürlerime zarar verdi. Onları gerçekten çok kötü yaptı, moral, motivasyon olarak. Biz acımızı içimizde yaşıyoruz ama üzerine eklenen bu acılar ister istemez çalışma şevkimizi ortadan kaldırma, tam tersi daha fazla çalışmamıza neden olur. Bundan sonraki 2-3 aylık dönemde bu çalışmaların nereye gittiğini herkes görecek. Bu şehir için tüm tehditlere, baskılara, engellemelere çalışarak cevap vereceğiz. Siz de ne olursa olsun emek veren insanlara sevginizi gösterin. İftira odaklı çalışanlara karşı tüm müdürlerimin bana destek olacağına inanıyorum” diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gürol Akbaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İş Adamı Gürol Akbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir