Ana Sayfa / KADIN / “VAHAP BAŞKANLA BİR 5 YIL DAHA”

“VAHAP BAŞKANLA BİR 5 YIL DAHA”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Mersinliler hem ahde vefayı bilir hem ferasetleri vardır hem iyiyi kötüyü ayırır. Belediye seçimlerinde partisini bir kenara bırakır. Der ki mevcut başkan bana hizmet verdi. Onun için oy verir. Her şeyi bir kenara bırakın, bu başkan geldi geleli bu memlekete huzur getirdi der yine oyunu verir. Ben Mersinlilere güveniyorum. CHP 2024 Mart seçimlerinde dedi ki biz Mersin’de Vahap Seçer’den memnunuz. Çünkü Mersinliler diyor ki Vahap başkanla bir 5 yıl daha diyorlar” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediye tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Tarsus Nergis Şenliğine katıldı.

Şenlik alanında vatandaşlara seslenen Vahap Seçer, “Mersin demek Türkiye demek. Dört bir köşesinden Anadolu insanı demek. Anadolu’nun ta kendisi demek Mersin. Onun için çok güzel. O çeşitliliğin enerjisi, onun sinerjisi. Bereket dolu. Turizm, ticaret, liman, dünyanın dikkati burada. Limanımız var. Biraz geç oldu ama iyi olacak, bir de şu Çukurova Havalimanını açsaydılar daha da güzel olacak” ifadelerini kullandı.

“BU BAŞKAN HUZUR GETİRDİ DER, OYUNU VERİR”

Festivallerde bir arada olmanın Mersin için anlamının büyük olduğuna işaret eden Vahap Seçer, “Bu şenlik mis gibi nergis kokuyor. Aslında bu şenlik mis gibi kardeşlik kokuyor. Burada bir aradayız. Bu bir arada olmanın anlamı büyük. Tarsus’ta belediye başkanı olacak insanın, Mersin’de belediye başkanlığı yapacak insanın kalbinde insan sevgisi olacak. Aklında da haşa, zinhar ayrımcılık olmayacak, adaletsizlik olmayacak, adalet dağıtacak. Şuna eminim: Mersinliler hem ahde vefayı bilir hem ferasetleri vardır hem iyiyi kötüyü ayırır. Belediye seçimlerinde partisini bir kenara bırakır. Der ki mevcut başkan bana hizmet verdi, benim yolumu yaptı. Benim suyumu getirdi. Bana tarımsal destek verdi. Çocuğum belediyenin dershanesine gitti üniversite kazandı, ilk yıl da bursunu aldı, kaynak kitaplarını aldı. Benim komşum yoksuldu, ihtiyaç sahibiydi. Bu belediye her gün akşam eve yemeğini getirdi. Belirli günlerde geldi, o hastanın bakımını yaptı. Bunu düşünüp oy verir. Sağlıklı bir kent yaptı. Güzel güzel yollar yaptı. Köyümün yollarını yaptı, sahili cennete çevirdi. Onun için oy verir. Her şeyi bir kenara bırakın, bu başkan geldi geleli bu memlekete huzur getirdi der yine oyunu verir. Ben Mersinlilere güveniyorum” dedi.

“ALLAH VAR BU BAŞKAN ÇALIŞIYOR”

Partisinin 2024 yerel seçimlerinde kendisini yeniden aday gösterdiğine değinen Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“CHP 2024 Mart seçimlerinde dedi ki biz Mersin’de Vahap Seçer’den memnunuz. Çünkü Mersinliler diyor ki Vahap başkanla bir 5 yıl daha. Mesaj gönderiyorlar. Anketler yapılıyor. Soruyorlar. Bu başkan nasıl? Bu başkan çalışıyor. Bu başkan hizmet yapıyor. Bu başkan gecesini gündüzüne katıyor. Allah var bu başkan çalışıyor. Ben oy vermedim ama, ben başka bir partiliyim ama Allah var çalışıyor. Oy veren de sağ olsun vermeyen de. Gerçek bu. Partim de beni CHP’nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı yaptı. Şimdi Ali Boltaç aday. Mersin’de Vahap Seçer aday. Bu size bir şey çağrıştırıyor mu? İyi bir uyum. Bir ailede kavga varsa eyvah eyvah. Bir evde öncelikle huzur olacak huzur. İşte bizim ailemizde huzur olacak. 2019’da destek olmayanlar bu seçimde bize destek olacak. Ali Boltaç Tarsus Belediye Başkanı olacak, Vahap Seçer ikinci 5 yıl için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Tarsuslulara sesleniyorum. Bu uyumla, size ilk 5 yılda getirdiğimiz hizmetin çok çok çok daha fazlasını getireceğiz. Hepimiz kardeşiz. Bize oy veren vermeyen hepimiz kardeşiz bu topraklarda. Biz CHP’de Atatürk’ün izinde giden siyasetçiler olarak kırmızı çizgilerimiz var. Birincisi al bayrağımız, ikincisi vatanımız, üçüncüsü Atatürk. Her birimiz bu vatanın şerefli evlatlarıyız.”

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir