Ana Sayfa / KADIN / MHP Mersin Adayı Serdar Soydan: ‘Büyük bir coşku ile geliyoruz’

MHP Mersin Adayı Serdar Soydan: ‘Büyük bir coşku ile geliyoruz’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugün Mersin’de gerçekleştirdiği ‘Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin’ temalı açık hava toplantısını değerlendiren MHP Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Genel Başkan’ımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 31 Mart öncesi ilk açık hava toplantısını Mersin’de yapması, seçim maratonuna şehrimizden başlaması bizi çok mutlu etti. Eşsiz Mersin hayalimiz için hep beraber büyük coşku ile geliyoruz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin’de ‘Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin’ temalı açık hava toplantısında konuştu. Bahçeli’nin gerçekleştirdiği mitingi değerlendiren MHP Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, “Eşsiz Mersin hayalimiz için hep beraber büyük coşku ile geliyoruz. Cumhur İttifakı İnşallah Mersin’de zafer elde edecek” dedi. Soydan, şunları söyledi:

CUMHUR İTTİFAKI MERSİN’DE ZAFER ELDE EDECEK

 

MHP Mersin Adayı Serdar Soydan: ‘Büyük bir coşku ile geliyoruz’

 

“Genel Başkan’ımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 31 Mart öncesi ilk açık hava toplantısını Mersin’de yapması, seçim maratonuna şehrimizden başlaması bizi çok mutlu etti. Sayın Genel Başkan’ımız ve Sayın Cumhurbaşkan’ımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum. Bugün yanımızda olan tüm teşkilatlarımıza ve değerli Mersin halkına da teşekkür ediyorum. Eşsiz Mersin hayalimiz için hep beraber büyük coşku ile geliyoruz. Cumhur İttifakı inşallah Mersin’de zafer elde edecek.

Seçim çalışmaları ve projelere de değinen Soydan, “3 Şubat’ta seçim kampanyasının tanıtımını yapmayı planlıyoruz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Biz yola gönül belediyeciliği, üretken belediyecilik anlayışı ile çıktık. 9 Mart’ta da proje lansmanı ile çalışmalarımızı hemşehrilerimizin takdirine sunacağız. Bizim üç ana başlığımız var. Bunlar bu şehrin dinamiğine doğrudan etki eden ekonomi, tarım ve turizm. Tabii ki Mersin’i Akdeniz’in başkenti yapacak, ileriye taşıyacak birçok projemiz var. Cumhuriyeti’mizin 100.yılına yakışır şekilde 100 projemizle Mersin’in Türkiye’nin en yaşanılabilir kentleri sıralamasında ilk 5’te yer almasını sağlayacağız. Bu projelerin her biri şehri hak ettiği gelişmişlik noktasına taşıyacak. Ve bunu Mersin halkımız ile el ele, gönül gönüle yapacağız inşallah” diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir