Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Sevgi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan Sevgi: Yeni projelerle fark yaratacağız

Sevgi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan Sevgi: Yeni projelerle fark yaratacağız

Mersin, Türkmenistan devleti başta olmak üzere birçok yerde inşaat, mobilya ve Mermer alanında başarılı hizmetlerde bulunan Sevgi Grup, yeni projelerle fark yaratacak. Sevgi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan Sevgi, inşaat ve birçok konuda yeni projelerinin olduğunu belirterek, kaliteli hizmetle güvenin adresi olacaklarını söyledi.

“ ÖZEL VE KAMUYA BAŞARILI HİZMETLERDE BULUNDU”

Edinilen bilgilere göre Mersin, Türkmenistan başta olmak üzere İnşaat, otel, alışveriş merkezleri ile kamu kuruluşlarına hizmetlerde bulunan Sevgi Grup, Mersin’de otel ve inşaat alanında yeni projelerle fark yaratmayı hedefliyor.
“20 YILLIK FİRMA OLARAK YURT İÇİ VE YURT DIŞINDA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTIK”
Konuyla ilgili konuşan Sevgi Grup Yönetim Kurulu Başkanı genç iş adamı Seyithan Sevgi, uzun yıllardır inşaat, mermer ve birçok alanda hizmetler verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:” 1986 yılında granit mermer montajı ile bu işe adım atan ve babadan oğula geçen bir mesleğin tecrübesiyle yola çıktık. İlk etapta 5 kardeşin mermer ustalığı yaparak geçimini sağladığı küçük bir işletme sahibiydik. 2001 yılından itibaren kurumsallaşma aşamasında yurt içi ve yurt dışında büyük projelerde adından çokça söz ettirmeyi başaran bir şirket olduk. Şu anda güvenilir ekibimizle birlikte yolumuza Sevgi Grup İnşaat olarak devam etmekteyiz. Sevgi Grup İnşaat olarak ticari komplekslerde, otel, hastane, alışveriş merkezi ve kamu kuruluşlarına kadar birçok projede sorunsuz iş tesliminin gururunu yaşamaktayız.”


“ GÜVEN KAZANÇTAN DAHA DEĞERLİDİR”
Her zaman kaliteli ve güvenli hizmete çok önem verdiklerinin altını çizen Sevgi, şöyle devam etti:” İhracat ve İthalat ile yeni iş alanları açmayı başaran Sevgi Grup; Mobilyadan Avizeye, Mermerden, Süs havuzuna kadar, özel dizayn ve tasarımların imalatını ve tedarikini sağlamaktadır. Sevgi grup Güven kazançtan daha değerlidir ” ilkesiyle yeni projeler için emin adımlar ile ilerlemektedir.”


“ İLİMİZE VE ÜLKEMİZE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ ÜRETİME ÖNEM VERİYORUZ”
Üretime ve kalkınmaya çok önem verdiklerini vurgulayan Sevgi, “ Bizler yaşadığımız şehrimiz Mersin ve gurur duyduğumuz ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak istiyoruz. Bu nedenle üretime ve istihdama çok önem veriyoruz. Türkiye firması olarak Türkmenistan da çok başarılı işlere imza attık. Birçok devlet kurumundan takdirname aldık. Halen hizmetlerimiz sürüyor.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

ŞEHİT GAZİ-SEN KONFEDERASYONU MERSİN İL BAŞKANI RÜSTEM AĞAOĞLU, 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NI KUTLADI

Mersin- Şehit Gazi Sen Konfederasyonu Mersin İl Başkanı Rüstem Ağaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir