Ana Sayfa / EKONOMİ / 42 Dublex Villayı içeren NEXTTO MERSİN’in Temeli Düzenlenen Büyük Bir Törenle Atıldı

42 Dublex Villayı içeren NEXTTO MERSİN’in Temeli Düzenlenen Büyük Bir Törenle Atıldı

GÜLER GROUP, “Yeni Bir Yaşamın Temeli” diye adlandırdığı “NEXTTO MERSİN” projesinin temelini düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ile iş bürokrasi ve sivil toplum dünyasından önemli isimler katıldı. Mezitli Çevlik Köyü girişindeki 28000 metrekarelik alanda 42 dubleks villa, olarak planlanan  NEXTTO MERSİN, şehir hayatının karmaşasından uzakta bir yaşam alanları olarak projelendirildi.

 

Mezitli ilçesine bağlı Kuyuluk yolu üzerinde bulunan NEXTTO MERSİN Tanıtım Lasman ve Temel Atma törenine GÜLER GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bedri Dursun,  MESİAD Kurucu Başkanı Musa Timur, ÇukurovaSİFED Başkanı Hüseyin Kış, TURAB Genel Başkanı Fahri Kuş, MBB Büyükşehir Başkan Danışmanı Bedrettin Gündeş, Prof. Dr. Ahmet Özer, Prof. Dr. Yusuf Zeren, AYYD Başkanı Ferudun Gündüz, TISİAD Başkanı Mehmet Salih Çelik, TISİAD YİK Başkanı Selahattin Balkan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, MESİAD önceki dönem Başkanı Mehmet Deniz, MESİAD Üyeleri ile iş sanat ve bilim dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.

GÜLER GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, NEXTTO MERSİN’in temel atma töreninde projenin satış ve koordinasyonunu gerçekleştiren kardeşi Haydar Güler ile projenin yaşama geçirildiği yerin arsa sahibi iş insanı Abuzer Kiraz’ı yanına alarak başladığı konuşmasında ” Bu gördüğünüz projenin ardında büyük bir teknik güç var. Başta belediye başkanımızın verdiği destek ve güçlerin yanı sıra teknik ekibimizin gücüyle bu güzel projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

Güler, “Bir hayali, bir projeye dönüştürecek güçlü bir ekip olarak da SAFA Mimarlık görev aldı. SAFA Mimarlık ekibinden Yakup Bey ve Dilek Hanım bu projeye vücud ve hayat kattı..Bu güzel alanı projeye dönüştürdüler. Jeofizikçi ekibimizin de büyük katkıları oldu.”

GÜLER GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, NEXTTO MERSİN’in temel atma töreninde projenin satış ve koordinasyonunu gerçekleştiren kardeşi Haydar Güler ile projenin yaşama geçirildiği yerin arsa sahibi iş insanı Abuzer Kiraz’ı yanına alarak başladığı konuşmasında ” Bu gördüğünüz projenin ardında büyük bir teknik güç var. Başta belediye başkanımızın verdiği destek ve güçlerin yanı sıra teknik ekibimizin gücüyle bu güzel projeyi hayata geçireceği. Bu hayali, bir projeye dönüştürecek güçlü bir ekip olarak da SAFA Mimarlık görev aldı. SAFA Mimarlık ekibinden Yakup Bey ve Dilek Hanım bu projeye vücut ve hayat kattı. Bu güzel alanı projeye dönüştürdüler. Jeofizikçi ekibimizin de büyük katkıları oldu.” dedi.

Arazide yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Güler, Zemin etüdü için  25 yakın sondaj yapıldığını, zemnin niteliği bu çalışmalar sonunda ortaya çıktı. Zeminin statik  kontrolünün titizlikle yapıldığını, projenin depreme dayanıklı olması, bina güvenliği olması öncelikleri olduğuna dikkat çekildi.

Teknik ekipleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Güler, projede liyakatlı  teknik ekibini, yapı denetim ekiplerini de konuklarına tanıttı.

“Biz projenin  idari ve mali işini yapıyoruz. Güçlü bir ekiple sahada çalışıyoruz” sözleriyle  GÜLER GROUP olarak  titiz bir çalışmayı gerçekleştirmenin heyecanını yaşadıklarını anlatan Güler, temel atma törenine katılanlara, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a proje safhasından ruhsat safhasına kadar  verdiği destekler için GÜLER GROUP adına teşekkür etti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise projenin hayata geçirildiği bu yerin Çevlik Mahallesi sınırları içinde olduğunu anımsatarak, “Kırsal mahallelerimizin her biri birbirinden güzel coğrafyaya sahip. Çevlik de en güzel yerlerden birisi. Burayla ilgili geçmişte ilgili bakanlık tarafından imar planın yapıldı. Mezitli’ye son yıllar içinde büyük güçlü müteahhitlerin gelmesiyle beklenenden daha fazla gelişti, büyüdü. GÜLER GROUP  güçlü inşaat firmalarının başında geliyor. “dedi.

Başkan Tarhan, Mezitli’nin güçlü inşaat firmalarının yatırımlarla çok büyüdüğüne dikkat çekerek  “Kendilerini kabullettirmiş, kurumsal yapısıyla GÜLER GROUP’un buraya yatırım yapmaları bizleri çok sevindirdi.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve GÜLER GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler ile birlikte konukların butona basmasısıyla NEXTTO MERSİN’nin temeli atıldı.

Temel atma töreni ardından konuklara canlı müzik eşliğinde resepsiyon verildi.

NEXTTO MERSİN,  sadece yetişkinlerin değil, aynı zamanda çocukların da sağlıklı ve mutlu bir çocukluk geçirebileceği bir yer olarak düşünüldü. Doğanın içinde, özgürce oynayabilecekleri geniş bahçeler, çocuk oyun alanları ve güvenli ortamlar, miniklerin enerjilerini harcamaları ve sağlıklı bir şekilde büyümeleri için ideal bir ortam sunuyor. 42 Dubleks villadan oluşuyor, sadece bir ev değil, aynı zamanda bir yaşam tarzını simgeliyor. Doğanın içinde, modern konforun ve huzurun buluştuğu bu özel yerde, “hayalinizdeki yaşam sizi bekliyor” düşlerin yaşama geçirildiği köy yaşamı dinginliği ve huzuruna doğanın sesi  de insanı çağırıyor. Burada, her anın tadını çıkaracak, sevdiklerinizle birlikte unutulmaz anılar biriktirmek için her türlü detay düşünülmüş.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Mersin’de, binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen “1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı” kutlama törenine katılan Akdeniz ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir