Ana Sayfa / KADIN / Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer: “Tecrübeli kadrolarla, fark yaratan projelere imza atılacak”

Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer: “Tecrübeli kadrolarla, fark yaratan projelere imza atılacak”

CHP’de Mezitli Belediye Başkan Adayı olan genç siyasetçi Ahmet Serkan Tuncer, ‘basın buluşması’ adı altında bir otelde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toplantıya CHP Mezitli ilçe Başkanı Ulaş Yılmaz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Rüstem Kaya Tepe ile çok sayıda partili ve basın mensubu katıldı. Açılış konuşmasını yapan CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, partilerinden başvuru yapan 16 aday arasından sıyrılarak Mezitli Belediye Başkan adayı seçilen Ahmet Serkan Tuncer’i kutladığını söyleyerek söze başladı. Yılmaz, “Partinin tüm kademelerinde görev alan genç arkadaşımız Ahmet Serkan Tuncer ile bundan sonra birlikte yol yürüyeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Mezitliye sosyal belediyecilik anlamında daha iyi hizmetler vereceğine kuşkum yok. Birlikte çalışıp birlikte başaracağız” dedi.

“PROJELERİMİZ HAZIR”

Başkan Adayı Tuncer ise ilk olarak CHP’de aldığı görevleri anlatarak konuşmasına başladı. Genç başkan adayı Tuncer, Mezitli’nin mevcut belediye Başkanı Neşet Tarhan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek önemli projelerle ilçeyi daha da ileriye taşımak için akademisyen bir kadro ile yola çıktıklarını vurguladı. Projelerinin hazır olduğunu ve ilerleyen günlerde kamuoyuna açıklayacağına dikkat çeken Tuncer, şöyle devam etti: “Projelerimiz hazır. Başta muhtarlar olmak üzere STK, odalar ve Mezitli halkıyla birlikte tek vücut olup, göreve geldikten hemen sonra çalışmalarımıza başlayacağız. Tecrübeli kadrolar ve fark yaratan projelerle Mezitli’yi daha yaşanılabilir daha mutlu bir ilçe haline getireceğiz. Bunun için başta partimize gönül veren vatandaşlarla birlikte tüm Mezitli halkının desteğine ihtiyacımız var. Özellikle siz değerli basın mensuplarının fikir ve görüşlerini her zaman ihtiyacımız olacak. Sizlerle irtibatımız ve gönül bağımızı hiçbir zaman koparmayacağız. Bundan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Bugün beni yalnız bırakmadığınız ve yanımızda olduğunuz için hepinize minnettarım. Çok teşekkür ederim.”

Mersin İnternet Gazetecileri Derneği Cemiyeti Yönetim kurulu Başkanı A. Vahap Şehitoğlu da yaptığı konuşmasında; Ahmet Serkan Tuncer’in Mezitliye önemli hizmetler sunacağından kuşkusu olmadığını belirterek adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

“KENTİME AŞIĞIM”

Toplantının sonunda gazetemize özel açıklama yapan CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, “Kentimi çok seviyorum, kentime aşığım, kentime hak ettiği hizmeti sunmak için aday oldum. İnşallah nasip olursa belediye başkanı seçildikten sonra bunu hep beraber göreceğiz” dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Hüseyin Kış’tan Anneler Günü kutlaması

Derya Grup YK Başkanı ve TÜRKONFED YK Üyesi Hüseyin Kış Anneler Günü vesilesiyle tüm annelerin ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir