Ana Sayfa / KADIN / MEİGDER’DEN BAŞKAN TUNCER’E ZİYARET

MEİGDER’DEN BAŞKAN TUNCER’E ZİYARET

Mezitli Belediyesi’ne yeni başkan seçilen Ahmet Serkan Tuncer’e, Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği (MEİGDER) yönetimi tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette, MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu, internet gazeteciliği hakkında önemli bilgiler paylaştı.

TUNCER: İŞ BİRLİĞİNE AÇIĞIZ

MEİGDER, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği olağan genel kurulun ardından ilk ziyaretini Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’e gerçekleştirdi.  Başkan Tuncer, MEİGDER yönetimini makamında ağırladı ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tuncer, Mezitli Belediyesi’nin yeni dönemde yapmayı planladığı projeler ve hedefler hakkında bilgi vererek, basın ve medya ile iş birliğinin önemine değindi. Tuncer, internet gazetecilerinin, halkı bilgilendirme ve kamuoyunu aydınlatma konusundaki rollerini vurguladı. Başkan Tuncer, MEİGDER yönetimine teşekkür ederek, belediye olarak internet gazetecileriyle iş birliğine açık olduklarını ve bu tür ziyaretlerin karşılıklı anlayışı ve iş birliğini güçlendirdiğini sözlerine ekledi.

ŞEHİTOĞLU: “ÇOK ŞANSLIYIZ”

MEİGDER Başkanı A. Vahap Şehitoğlu ise Ahmet Serkan Tuncer’e görevinde başarılar dileyerek, belediyenin projelerini yakından takip edeceklerini ve kamuoyuna doğru ve hızlı bilgi akışı sağlamak için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Tuncer’in kısa süre önce Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığına da seçilmesinin Mersin’de memnuniyetle karşılandığını belirten Başkan Şehitoğlu, “Başta Mezitli halkı olmak üzere biz Mersinliler böyle genç ve dinamik bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. MEİGDER Ailesi olarak yaptığı her iyi işte ve hizmette destekçisi olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

İNTERNET GAZETECİLİĞİNİ ANLATTI

Başkan Şehitoğlu ayrıca internet gazeteciliğinin gelişimi ve bu alandaki çalışmalar hakkında Tuncer’e bilgi verdi. Şehitoğlu, internet gazeteciliğinin, geleneksel medya araçlarına kıyasla daha hızlı ve geniş kitlelere ulaşma imkanı sunduğuna dikkat çekti.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gürol Akbaş, Basın Bayramı’nı kutladı

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gürol Akbaş, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir