Ana Sayfa / Manşet / Kaşlı ve Resul Mahallelerinde Başkan Yılmaz’a Sevgi Seli

Kaşlı ve Resul Mahallelerinde Başkan Yılmaz’a Sevgi Seli

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kaşlı ve Resul Mahallelerinde yürüttükleri sıcak asfalt, sathi asfalt ve yeni park çalışmalarını inceledi, hemşehrilerine hizmetleri anlattı. Başkan Yılmaz, kendisini ve ekibini sevgi seli ile karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mahalle sakinleri de mahallelerine yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ederek; “Köyümüze hizmeti gönderdiniz. Allah razı olsun. Sizden çok memnunuz, hep yanınızdayız” dedi.

Hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Yılmaz, hizmetlerinin ve yatırımlarının devam edeceğini söyledi. Pandeminin ardından Toroslar’a ve yüksek kesimli mahallelere ilginin daha da arttığını kaydeden Başkan Yılmaz, bu anlamda arsaların ve gayrimenkullerin daha da değerleneceğine dikkat çekerek; “Köyümüzü ve köylümüzü seviyoruz. Kıt imkanlarla sınırsız ihtiyaçları gidermeye çalışıyoruz. Pandemiden sonra bölgemize ve bu mahallelerimize ilgi daha da arttı. Gayrimenkullerin değeri daha da yükseldi ve daha da yükselecek. Mümkün olduğunca evinizi, bağınızı, bahçenizi, tarlanızı, arsanızı satmayın. Daha da kıymetlenecek. Mersin daha da büyüyecek ve güçlenecek” diye konuştu. İmar Planları ile ilgili yürütülen süreç hakkında da vatandaşlara bilgi veren Başkan Yılmaz, amaçlarının Toroslar’ın sağlıklı ve planlı bir şekilde büyümesi olduğunu belirterek; “3 tane İmar planı var. 100 binlik planı Bakanlık yapıyor. 100 binlik plana uygun olarak Büyükşehir Belediyesi 5 binlik planları yapıyor ve düzenliyor. Beş binlik planlara göre de İlçe Belediyeleri olarak binlik planları yapıyoruz. Planı yaptıktan sonra askıya çıkarıyoruz. İtirazlar geliyor ve değerlendiriliyor. Uzun bir süreçten geçiyor” şeklinde konuştu.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla vatandaşın her an yanında olduklarını ve ihtiyaçlarını giderdiklerini de kaydeden Başkan Yılmaz; “Pandemide ve pandemiden sonra yaşlılarımızın, hastaların ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Birbirimizi daha çok seveceğiz, sayacağız ve sarılacağız” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir