Ana Sayfa / EKONOMİ / Hobi ile başlayan uğraş milyarlık Web Sitelerinin hacmini katladı

Hobi ile başlayan uğraş milyarlık Web Sitelerinin hacmini katladı

Günümüz artık her işin internet üzerinden görüldüğü bir çağda olurken, Neredeyse mutfaktan bir bardak su getirmek yerine internete girip su isteyecek teknik, sosyoloji ve psikolojik durumdayız. Dünyada ve ülkemizde son zamanların en çok değerlenme yapan girişimleri hep bilişim alanında yapılanlardır.

Haberimizin konusu ise www.kiralikismakinesi.com sitesidir. Bu site eski bir iş makinesi operatörü tarafından hobi amaçlı kurulmuş ancak şuan içinde bulundurduğu ilan sayısı ülkemizdeki milyarlık ilan sitelerinin ilgili kategori (Kiralık İş Makinesi) içerinde bulunan ilanların 5 katıdır. Bu site kiralık iş makinesi dikeyinde hizmet veren bir ilan sitesidir. İş makinesi sahipleri siteye üye olup makinelerinin ilanın veriyor ve iletişim bilgilerini yazıyor, kiralık iş makinesine ihtiyacı olanlar da web siteye girerek ihtiyaç duydukları makinenin sahibi ile iletişim kurarak makineyi kiralamaktadır. Böylece hem makine sahibi hem de makineye ihtiyacı olanların işleri kolaylaşmış oluyor.
Sitede Türkiye’nin tüm bölgelerinde ve neredeyse tüm illerde kiralık iş makinesi ilanı bulunmaktadır. Böylece makine kiralamak için sanayi sitelerine veya makine parklarına gitmeden telefon ile iş bağlamak da artık çok kolay hale gelmiş.
Sitenin kurucusu eski bir iş makinesi operatörü olduğundan iş makinesi sektöründe neye ihtiyaç duyulduğunu çok iyi biliyor. Kiralama sürecindeki zahmetleri ve zaman kaybını minimuma indirmek için bu siteyi kuran site sahibi siteye duyulan ilgi üzerine siteyi aktif tutmak ve hizmet devamlılığını sürdürmek için her yıl ilave güncellemeler ile sitesini geliştirmiş.
Türkiye genelinde 5500 civarında kiralık iş makinesi ilanı bulunduran site bu sayıyı gün geçtikçe arttırmaktadır. Sitede ilan arama modülü kullanılırken il, makine türü ve fiyat bilgisi gibi seçenekler ile arama yapılıp doğru ilana ulaşılabiliyor. Ayrıca kiralık iş makinesi işleri yapan firmalar ile doğrudan iletişim kurmak için de üye arama modülü kullanılabilir.
Sitede bulunan ve başka hiçbir yerde bulunmaya fiyat istatistiği modülü ile makine arayanların fiyat konusunda kandırılmasının önüne geçmektedir. Makine türü ve il bilgisi seçilerek ilgili makinenin ortalama fiyatı öğrenilebiliyor. Böylece iş makinesi sektörüne yabancı ama makineye ihtiyacı olan vatandaşların işleri kolaylaşmış oluyor.
Sitenin arkasında bir sermaye olmasa da inşaat sektörünün hareketli olduğu ülkemizde bu sitenin yaptıklarının ve geleceğinin çok parlak olduğu kesin.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu’ndan Esat Durak’a Destek Açıklaması

Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, cemiyetin Başkanvekili ve aynı zamanda Gazeteci ve televizyon ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir