Ana Sayfa / KADIN / DEVA Partili Ekmen: “Mersin’in kışı görmeyen baharı ve yazı ile geliyoruz”

DEVA Partili Ekmen: “Mersin’in kışı görmeyen baharı ve yazı ile geliyoruz”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ekmen, “Kendimizden vazgeçmiyoruz ama yanımızdakinin hakkına da saygı gösteriyoruz. Mersin’in renkleri, Mersin’in demokratlığı ve Mersin’in kışı görmeyen baharı ve yazı ile geliyoruz” dedi.

CHP Mersin 3. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Emin Ekmen, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Ekmen,  “13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğini yaptığı bu bir araya geliş, Türkiye’nin bütün zenginliklerini, renklerini bir araya getirip gerçek bir Türkiye fotoğrafı ortaya koymamıza yol açacak. Mersin’e baktığımda Türkiye’nin bütün güzelliklerinin bir arada olduğunu görüyorum. Kendimizden vazgeçmiyoruz ama yanımızdakinin hakkına da saygı gösteriyoruz. Birey olarak haklarımız var ancak içinde yaşadığımız topluma da hizmet etmek istiyoruz. Mersin’in renkleri, Mersin’in demokratlığı ve Mersin’in kışı görmeyen baharı ve yazı ile geliyoruz” şeklinde konuştu.

“15 MAYIS SABAHI YEPYENİ BİR TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”

“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak muasır medeniyetler seviyesinin de üstünde insanlığın geldiği noktayı yakalayarak Türkiye’ye hizmet edeceğiz” diyen Ekmen, şöyle devam etti: “İktidarımızda hiçbir ayrımcılık yapmadan her vatandaşımızın anasından doğduğu andan itibaren elde ettiği hakları ve sonraki tercihleri ile saygın bir vatandaş kabul edeceğiz ve bu ülkeyi onun için yaşanılabilir bir ülke inşa edeceğiz. Ailelerin çocuklarının beslenme çantasına ne koyacağı kaygısını yaşamadığı bir ülke inşa edeceğiz. Ve emin olun bunlar sadece bir iktidar değişikliği kadar kolay. Seçim akşamı 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yapacağı demokrasi konuşmasının ardından 15 Mayıs sabahı yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Hiçbir vatandaşımız ötekileşmediğini, hiçbir kazanımını kaybettiğini görmeyecek. Herkes hakkını alacak ama Mersin hakkını almakla yetinmeyecek alacağını da alacak. Mersin’i bütün yönleri ile turizm merkezi haline getireceğiz. Mersin’i ilgi odağı yapacağız.”

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Mersin’de, binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen “1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı” kutlama törenine katılan Akdeniz ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir