Ana Sayfa / KADIN / ÇUKUROVA SİFED Heyeti, Anıtkabir’de Anma Törenlerine Katıldı

ÇUKUROVA SİFED Heyeti, Anıtkabir’de Anma Törenlerine Katıldı

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) ailesi, 10 Kasım’da gerçekleşen Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 85. Yıldönümü dolayısıyla Ankara’ya özel bir ziyaret gerçekleştirdi.

ÇUKUROVA SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış liderliğindeki heyet, Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.

ÇUKUROVA SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı Berman Mantı, Girişimci Mersin İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Başkanı Mürvet Beydağı, GİŞKAG Yöneticisi Deniz Fedai,

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) Başkanı Sibel Gelbul ve diğer yönetim kurulu üyeleri, Anıtkabir’e giderek Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çiçek sundu.

Heyet daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nu izleyici olarak ziyaret etti. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ’ın anonsuyla alkışlanan ÇUKUROVA SİFED heyeti, meclis içerisinde gezme olanağı buldu.

ÇUKUROVA SİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Gülcan Kış’a yapılan ‘hayırlı olsun’ ziyaretine katılan Başkan Hüseyin Kış, Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ile de bir araya geldi.

Başkan Kış, Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak çağdaş ve bağımsız bir Türkiye bıraktığını vurgulayarak, “Atamızın fikirleri ışığında aydınlanıyoruz. O’nun bize bıraktığı ilke ve inkılaplara sıkı sıkıya bağlıyız.

İş dünyası olarak toplumumuzun daha ileri noktalara taşınması için Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerliyoruz.” şeklinde konuştu.

ÇUKUROVA SİFED ailesi, Ankara ziyaretinde Atatürk rozeti takarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde misafirperverlik gösteren TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ,

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır ve Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin’e teşekkür etti.

Başkan Hüseyin Kış, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümünde minnetle, şükranla, rahmetle ve saygıyla anıldığını ifade etti.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Eğitim-Sen Mersin Şubesi: İstanbul’daki gözaltılar serbest bırakılsın

Eğitim-Sen Başkanı Sümbül: İstanbul’daki gözaltılar serbest bırakılsın Eğitim-Sen Mersin Şubesi, İstanbul’da 1 Mayıs kutlamaları sonrasında ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir