Ana Sayfa / KADIN / CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer’den örnek hareket: CHP Mezitli Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşup birlik beraberlik mesajı verdi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Tuncer’den örnek hareket: CHP Mezitli Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşup birlik beraberlik mesajı verdi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adaylarıyla görüşerek birlik ve beraberlik mesajı verirken, aday adayları da her zaman Tuncer’in yanında olduklarını ve bu anlamlı buluşmadan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Edinilen bilgilere göre adaylığı açıklandıktan sonra ilk ziyaretini ilçe ve il örgütüne yapan Ahmet Serkan Tuncer, örnek bir harekette bulundu. Tuncer, partili yol arkadaşları olan CHP Mezitli Belediye Başkan Aday adaylarıyla kahvaltılı bir buluşma gerçekleştirdi.

Bir otelde gerçekleşen buluşmaya 2 aday adayı Ankara’da olduğu için mecburen katılamazken, onun dışında tüm aday adayları toplantıya katılarak Tuncer’in yanında olduklarının mesajını verdiler.

Samimi ve sıcak geçen toplantıda bir konuşma yapan Tuncer, CHP’de aday adayı olan her bir yol arkadaşının çok değerli ve bilgili birikimli insanlar olduğunu belirtti.

Her zaman aday adaylarıyla iştişare içinde olacağını ve onların görüş ve önerilerine çok önem vereceğini vurgulayan Tuncer, başkan olduktan sonra da her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağını dile getirdi.

Her zaman birlik ve beraberliği esas alacaklının altını çizen Tuncer, “Mezitli için, partimiz için çalışan ve emek veren çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Aday Adaylarımızla bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Bu anlamlı buluşmaya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu buluşma, Mezitli’ye hizmet etme hedefimiz noktasında birlik ve beraberlik ruhumuzu güçlendirdi. Partimizin çatısı altında, şehrimiz için en iyisini yapma konusundaki ortak kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk. Birleşerek, bütünleşerek 31 Mart 2024 seçimlerinde tarihi bir zafer elde edeceğiz. Mezitli’de parti içi demokrasimizi güçlendirerek birliğimizi ve beraberliğimizi zaferle taçlandıracağız! Bu süreçte yanımızda olan tüm aday adayı yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Mezitli’de her fikirden, her tecrübeden faydalanarak, ortak aklın belediyemizin yönetiminde söz sahibi olmasını sağlayacağız.” Dedi.

 

Aday adayları da bu buluşmanın kendilerini çok sevindirdiklerini vurgulayarak, her zaman onun yanında olduklarını ifade ettiler.

Toplantıdan sonra Tuncer ile aday adayları hatıra fotoğrafı çektiler.

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir