Ana Sayfa / KADIN / Çağdaşkent’in başarılı kadın Muhtar Adayı Ayşenur Saraç: Çağdaşkent için çok güzel projelerimiz var

Çağdaşkent’in başarılı kadın Muhtar Adayı Ayşenur Saraç: Çağdaşkent için çok güzel projelerimiz var

Mersin ili Toroslar ilçesine bağlı Çağdaşkent Mahallesinde muhtar adayı başarılı eğitmen Ayşenur Saraç, ekibiyle mahallede girilmedik ev bırakmıyor. Büyük bir ilgi gören Saraç, dikkat çeken projeleriyle çok iddialı görülüyor.

 

Edinilen bilgilere göre uzun yıllardır Çağdaşkent mahallesinde yaşayan güzellik uzmanı ve eğitmen genç kadın Ayşenur Saraç, çevresinin yoğun isteği üzerine Çağdaşkent’e mahalle muhtar adayı oldu.

Muhtar adayı olduğundan bu yana yoğun ilgi gören Saraç, ekibiyle mahallede girilmedik ev ve iş yeri bırakmıyor. Gittikleri her yerde büyük bir ilgi gören Saraç, özellikle kadınların ve gençlerin büyük bir sevgisiyle karşılaşıyor.

Konuyla ilgili konuşan Ayşenur Saraç, mahalle halkının talebi doğrultusunda aday olduğunu belirterek, “Normalde bir güzellik merkezinde müdür olarak çalışıyordum ve aynı zamanda eğitimler veriyordu. Mahalle halkının ‘sen iyi muhtar olursun aday ol’ teklifiyle muhtar adayı oldum. Mahallemizin çok eksiklikleri var. Bu eksiklikleri gidermek ve mahalle insanlarına yardımcı olmak için aday oldum. Mahalle için çok güzel projelerimiz var. Yakında kamuoyuna açıklayacağız. Uzman bir ekibimizle projelerimizi hazırladık. Mahalle ile resmi kurum ve diğer kurumlar arasında köprü olacağız. Vatandaş sorunu ne olursa olsun yanında bizi görecek. Biz de vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için elimizden ne gelirse yapacağız. “

Gittikleri yerlerde büyük bir ilgi gördüklerine dikkat çeken Saraç,” Bu kadar büyük bir ilgi bizleri çok memnun ediyor. Gittiğimiz evlerde sanki onların evladıymışız gibi bir sahiplenme görüyoruz. Bu ilgi bizi daha da motive ediyor. Daha sıkı çalışmamıza teşvik ediyor. Mahalleli artık kadın muhtar görmek istiyor. Kadın muhtar olduğunda kadınlar diyor rahatça gelebiliriz derdimizi anlatabiliriz. Kadınlar kadın muhtarlara rahatça derdini anlatabilirler. Biz herkesimden oy alacağız çünkü herkesin muhtarı olmaya ve herkese layık olmaya çalışacağız.” Diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Mersin’de, binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen “1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı” kutlama törenine katılan Akdeniz ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir