Ana Sayfa / KADIN / Av.Hoşyar Sarıyıldız, DEM Partiden Akdeniz Belediyesi Eş Başkan A. Adayı Oldu

Av.Hoşyar Sarıyıldız, DEM Partiden Akdeniz Belediyesi Eş Başkan A. Adayı Oldu

HDP Mersin İl Eşbaşanı Av. Hoşyar Sarıyıldız, DEM Partisinden Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı oldu. Sarıyıldız, “Gençliğin enerjisi ve mücadele geleneğimizin binbir bedelle yarattığı tecrübeyle halklarımıza hizmet yolunda, bu zamana kadar elinden geleni yapmış ve bundan sonra da yapmaktan geri durmayacak bir yoldaşınız olarak; yönetimine talip olduğumuz Akdeniz Belediyemizde tarihi bir başarıya ulaşabilmemiz adına desteğinizi bekliyorum. Hepimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

2 yıldır HDP Mersin İl Eş Başkanlığını görevini başarıyla yürütüp , HDP’lilerin ve demokratik mücadele veren sivil toplum örgütlerinin sevilen ismi olan , Av.Hoşyar Sarıyıldız DEM Parti’den Akdeniz Belediyesi Eş Başkan aday adayı oldu.  

SARIYILDIZ ”DEM DEMA ME YE” 

İyi derecede Kürtçe bilen ve halkın sevdiği isim olan Av.Hoşyar Sarıyıldız, eş başkanlık aday adaylığıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;  ”Akdeniz Belediyesine gönül veren Kıymetli yoldaşlarım, Değerli halkımız; Cumhuriyet 2.yüzyılına girerken Özgürlük ve Eşitlik talebiyle alanlarda olan bizler; tarihi bir süreçten geçtiğimizin bilinci ve Demokratik Cumhuriyeti inşası hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Bu açıdan Partimizin temel amaçlarından olan Demokratik Ekolojik Kadın Özgürlükçü bir yaşamın vücut bulduğu alanların başında yerel yönetimlerin geldiğinin farkındayız. Özellikle Akdeniz Belediyesi işçi emekçi üretici halklarımız için bir ilçe belediyesinden çok daha fazlasını temsil etmekte; Demokratik ve Halkçı Belediyecilik fikriyatımızın yaşamsallaştığı, ekonomik-sosyal ve siyasal kriz yağmuru altında ıslanmaktan korunduğumuz bir şemsiye vazifesi görmektedir.

Geldiğimiz aşamada, Demokratik Ekolojik Kadın Özgürlükçü yaşamı inşaa mevziisi olan belediyemizi, halkın iradesini gaspeden kayyım politikaları karşısında koruyabilmek ve rantçı politikalarla halkı bezdiren sistem belediyeciliği elinden kurtarmak konusunda bizlere tarihi bir görev ve sorumluluk düşmektedir. Ben de halkımızın iradesi ve ferasetiyle yürüyen demokrasi mücadelemizin nacizane neferi bir yoldaşınız olarak, bu görev bilinciyle, birlikte yöneteceğimiz Akdeniz Belediyesine “Dem Dema Me Ye!”şiarıyla Eş Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayım.

Gençliğin enerjisi ve mücadele geleneğimizin binbir bedelle yarattığı tecrübeyle halklarımıza hizmet yolunda, bu zamana kadar elinden geleni yapmış ve bundan sonra da yapmaktan geri durmayacak bir yoldaşınız olarak; yönetimine talip olduğumuz Akdeniz Belediyemizde tarihi bir başarıya ulaşabilmemiz adına desteğinizi bekliyorum.
Hepimize başarılar diliyorum.
An serkeftin
An serkeftin !!

 

 

Av. Hoşyar SARIYILDIZ
Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Aday Adayı

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir