Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Siyaset Yorumcusu Turgay Akyüz’den önemli analizler

Siyaset Yorumcusu Turgay Akyüz’den önemli analizler

Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan ve Ankara’nın nabzını yakından takip eden siyaset uzmanı Turgay Akyüz, Ak Parti ile ilgili çok dikkat çekici bir analiz yazarak, partide yaşananları özetledi.

Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan ve Ankara’nın nabzını yakından takip eden siyaset uzmanı Turgay Akyüz, Ak Parti’de yaşanan sorunları kaleme alan bir yazı yazdı.

eleştiri ve önerilerde bulunan Akyüz, yazısında şu ifadelere yer veriyor:

Adalet ve kalkınma partisinde iki siyasi gurup vardır. Birinci gurup partinin çilesini çekmiş, partinin önünde arabalarda sabahlamış, meydanlara afiş asarken yargılanmış, inandığı lideri ve ailesini ilgilendiren konuları dert edinmiş, elini taşın koymuş, partisinin terör örgütleriyle mücadelesinde liderine inanlarından destek hareketi kurmuş, başta alçak fetöcüler, pkk ve diğer terör örgütlerine savaş açmış, 17-25 fetö kumpasında liderinin ve bakanlarının yanında dik durmuş ve satırlara sığmayan yüzlerce konu yazabilirim liderine gerçekten gönül bağlılığı ve kalben beraber olan bu guruba dava adamları denir. Dava adamları bu davanın mutfağında çilesini çekmiş kişilerdir ne yazık ki bu dava adamları yavaş yavaş partide azalıyor. Sebebi nedir buna bakmak lazım sebebi partinin mutfağında olmayan emek hırsızları başkasının emeğini kendi emeği gibi gösteren sadece tribünlere oynayan liderin etrafında çalışıyor görüntüsü verip selfi siyaseti yapan ve sahada emekte olmayan bu guruba yeni akpliler deniyor.

Ne yaparlar bunlar güçlerini makamdan alan bu şahıslar makamları işgal edip partinin bütün olanaklarından kendileri, aileleri, arkadaşları, arkadaşlarının arkadaşlarını, lüks saltanatlarla son model arabalarla, rayban gözlüklerle, lüks villalarda oturarak, lüks restoranlarda boy gösterirler. 17-25 de taraflarını beli etmeyen 15 Temmuzda gerçek kahramanlar mücadelesinden sonra ortaya çıkıp, resim çektiren bu zavallılar maalesef bu partiyi ve zor emeklerle 20 yıl iktidara taşıyan lidere ve partisine zarar vermeye devam ediyorlar. Nasıl mı fetö sevicilerinin işlerini takip edenler, uyuşturucu baronlarının işlerini takip edenler mi desem partimizi ve liderini kamuoyuna karşı iktidarını sorgulatır hale getiren bu şahsiyetler maalesef partiye ciddi zarar veriyorlar. 2023 giderken korkum o ki zor mücadelelerle emek verdiğimiz partimizi geçmiş partilerin mezarlıklarına partimiz dahil etmeleridir. halbuki 100 yıllık cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan icraatları ve devrimleri gerçekleştiren, dünyada Türkiye cumhuriyeti devletini saygın bir hale getiren devlet başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için bir şanstır. Birgün partimizde para adamlarıyla dava adamları arasında bir yol ayrımı olacak. Dava adamları liderleriyle beraber bu yeni akplilerden arınmış bir şekilde yoluna devam edecek. Allah liderimizi ve ona inanan dava adamlarını korusun. Allah yolunu şaşıran, bu güç sarhoşu, kibir abideleri şahsiyetleri de ıslah etsin. Onlara bu yanlış yoldan doğru istikamete dönmeyi nasip etsin. Allah güzel dostların eksikliğini vermesin.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DITAV MERSİN HALK MÜZİĞİ KOROSU ÜYE KAYITLARINA BAŞLADI

DİTAV Mersin Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz, DİTAV Mersin Halk Müziği Korosu” ile ilgili  çağrıda ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir