Ana Sayfa / Manşet / VAHAP SEÇER’DEN GENÇLERE ÇAĞRI: YAPTIKLARIMIZI BÜYÜKLERİNİZE ANLATIN

VAHAP SEÇER’DEN GENÇLERE ÇAĞRI: YAPTIKLARIMIZI BÜYÜKLERİNİZE ANLATIN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart Seçimlerinde toplumun her kesiminden oy alacaklarını belirterek “Vatandaşımız Hizmet İttifakına oy verecek” dedi. Gençlere de seslenen Başkan Vahap Seçer, “Gençler için, çocuklar için yapılan çalışmalarımızı, size olan sevgimizi annenize babanıza anlatın. Öğrenciler 1 TL’ye otobüse biniyorlar. 10 TL’ye 3 çeşit yemek yiyorlar. Okuma salonlarından faydalanıyorlar. Onlar için etkinlikler yapıyoruz. Gençler sizlere güveniyorum. Anneleriniz, babalarınız, büyükanneleriniz, büyükbabalarınız bugüne kadar bize oy vermemişse bile sizlerin telkinleriyle bize oy vereceklerdir. Size güveniyorum” diye konuştu.

“HER KESİME BELEDİYE OLARAK YETİŞİYORUZ”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer Gülnar, Bozyazı ve Aydıncık’ta çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katıldı, vatandaşlarla buluştu.
Gün sonunda televizyon ve sosyal medya hesaplarından değerlendirme yapan Vahap Seçer, “İnsanlar hizmetlerimizden memnun ve bizi seviyor. Çünkü biz rüştümüzü ispatladık. İnsanlar üzerinde güven oluşturduk Hangi partiden olursa olsun vatandaşlar şunu anladı, belediyede ayrımcılık olmaz. Hangi partiden olursak olalım Vahap Seçer bize hizmet eder. Bu anlayış halkta var. Belediye olarak kimsesiz olanların kimsesiyiz. 10 bin vatandaşımız Halk Kart hizmetinden faydalanıyor. Refakatçi Evimizde hastalarımız ve hasta yakınları kalıyor. Bunlar sosyal belediyeciliğin ta kendisi. Her sosyal kesime, her vatandaşımıza belediye olarak yetişiyoruz” dedi.

“VATANDAŞIMIZ İSTİKRARDA DEVAM DİYECEK”

31 Mart Seçimlerinde Mersin’de anlamlı bir skor oluşacağına değinen Vahap Seçer, “Her kesimden oy alacağız. Bütün partilerden vatandaşımızın önemli bir kısmı bu seçimde bize oy verecek, hizmet ittifakına destek verecek ve istikrarda devam diyecek” ifadelerini kullandı.

“GENÇLER, YAPTIKLARIMIZI BÜYÜKLERİNİZE ANLATIN”

Gençlere de çağrıda bulunan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer şunları söyledi:
“Gençler için, çocuklar için yapılan çalışmalarımızı, size olan sevgimizi annenize babanıza anlatın. Öğrenciler 1 TL’ye otobüse biniyorlar. 10 TL’ye 3 çeşit yemek yiyorlar. Okuma salonlarından faydalanıyorlar. Onlar için etkinlikler yapıyoruz. Gençler sizlere güveniyorum. Anneleriniz, babalarınız, büyükanneleriniz, büyükbabalarınız bugüne kadar bize oy vermemişse bile sizlerin telkinleriyle bize oy vereceklerdir. Size güveniyorum.”

KOCAMAZ DÖNEMİNE GÖNDERME YAPTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, önceki dönem belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanlış yatırımlarını da gündemine aldı.
Vahap Seçer, “Bizden önceki dönemde yapılmış gereksiz yatırımlara, gereksiz beton yığınlarına çok para ödenmiş. Belediyenin birimlerini Anamur otogarı olarak yapılan binaya taşıyacağız. Gülnar otogarı ve Bozyazı’da yapılan otopark da öyle. Bu tür yatırımlar kamu kaynaklarının israfını getiriyor. Biz bu dönem bunun acısını yaşadık Bunlar bize önceki dönemin bıraktığı kötü miraslardı. Gereğinden fazla borçlanma vardı. Borçlanma olur. Ama en gerekli yatırım için rasyonel borçlanma yapılır. Hiçbir sorun yok. Ama bakıyorsunuz çok gereksiz yanlış projeler, gereksiz harcalar, gereksiz maliyetler ve bunlar bizim döneme sarktı. Düşünün 400 milyon dolarlık borç bu tip yatırımlardan kaynaklı. Ve döndü Vahap Seçer döneminin kucağına döndü. O dönemle bu dönem arasında mali disiplin yönünden, bilonço dağlar kadar fark var. O tür kötü yönetimler yüzünden bu ülke bu hale geliyor. Uzun süre belediye başkanlığı yapmakla övünmek değil ne yaptığına insanlar bakmalı. Bazen siyasi dengeler insanları birkaç belediye başkanı seçtirebiliyor. Ama baktığınız zaman koca yıllar boşa geçmiş, gereksiz harcamalar, gereksiz yatırımlar ve kente değer katan yatırımlardan uzak birtakım yatırımlar. Mersin bizim yıllık dönemimizde vizyoner belediyecilikle tanıştı. İtinalı harcadık kaynaklarımızı. Çünkü bir taraftan borç ödüyorsun, bir taraftan yeni yatırımlar yapıyorsun… Çok düzenli bir belediye, kadrosu oturmuş, ne yaptığını bilen bir belediye. Ne yaptığımızı biliyoruz, konuya hakimiz, kente hakimiz. Mersin halkının bu emeği göreceğini ve bize destek vereceğini görüyorum” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir