Ana Sayfa / DÜNYA / SEÇER’DEN İŞÇİLERE; “BAŞKANINIZ HER ZAMAN YANINIZDA”

SEÇER’DEN İŞÇİLERE; “BAŞKANINIZ HER ZAMAN YANINIZDA”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi’nde bulunan bir narenciye paketleme tesisini ziyaret ederek tesis işçileriyle buluştu.

 Seçer: “Başkanınız da sizlere hizmet etmekten son derece mutlu”

Buluşmada işçilere seslenen Başkan Seçer,  “Bugün size misafir olduk” diyerek, Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda kendisinden memnun olup olmadıklarını sordu ve işçilerden büyük bir ‘memnuniyet’ sesi yükseldi. Bunun üzerine konuşmasına devam eden Seçer, “Başkanınız da sizlere hizmet etmekten son derece mutlu. 31 Mart’ta da yine seçimleri kazanacağız. Hem de anlamlı bir sonuçla kazanacağız” dedi.

“Başkanınız her zaman yanınızda”

Seçer, hiçbir bölgeye ayrımcılık yapmadan 5 yıl boyunca hizmet götürdüklerinin de vurgusunu yaparak, “Mersin Büyükşehir Belediyesi 2019’dan sonra Çay-Çilek ve bu bölgelerdeki hizmetlerde her zaman yanınızda olup, size her zaman yardımcı. Başkanınız her zaman yanınızda oldu. Her ortamda, her beyanatında size değer verdiğini, önem verdiğini açık yüreklilikle söyledi” diye konuştu ve işçilerden, Büyükşehir’den ve Başkan Seçer’den aldıkları hizmetten duydukları memnuniyeti dinledi.

“Çay ve Çilek’teki yurttaş ile Mut’taki yurttaş aynı hizmeti gördü”

Seçer, “Çay ve Çilek Mahallesi Vahap Seçer Başkan’dan nasıl hizmet gördüyse, Mut’takiler de, Anamur’dakiler de Gülnar’dakiler de aynı hizmeti gördü. Eğer Başkan’ınız olarak Mersin’de hizmet yaparken kimseyi ayırmadıysak, kimseye; ‘sen falanca bölgeden gelmişsin, senin etnik yapın bu, senin mezhebin bu’ diye ayırmadan hizmet etmişsek bu Başkan’a destek verilir. Sonuna kadar verilir” ifadelerini kullandı ve işçilerden de Seçer’e destek geldi.

“Hizmetlerimize aynı duygularla devam edeceğiz”

Yerel seçimler için destek isteyen Seçer, “Bu Başkanın yanında olun ki kentte huzur olsun ve insanlar kendini iyi hissetsin. Ben eminim ki Çay-Çilek Mahallesi’nde oturanlar, ‘Vahap Seçer’ dedikleri zaman, ‘Ha bizim Başkan mı?’ diyorlar. İşte önemli olan da bunu dedirtebilmek. Ben, sizin Başkanınızım. Nokta. Bu kadar basit. Sizlerin desteğinizi 31 Mart’ta alacağımı görüyorum, canı gönülden inanıyorum. Emin olun nasıl 5 yıl süre boyunca sizlerin her türlü eksiğini tamamlamak için bu Başkanınız çalıştıysa, mahallenize, sizlere hizmet ulaştırmak için çaba sarf ettiyse, aynı duygu, samimiyet ve sevgiyle devam edecek. Bundan endişeniz olmasın” diye konuştu.

 

Seçer konuşmasının sonunda da kadın işçilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Program sonunda kadınlara; içerisinde mor reyhan, ince yapraklı fesleğen, kadife çiçeği gibi farklı bitkilerin olduğu tohum topları paketi hediye edildi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir