Ana Sayfa / KADIN / ‘Probeach Tour Mersin Etabı’ Heyecanı Başlıyor

‘Probeach Tour Mersin Etabı’ Heyecanı Başlıyor

Gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarıyla adından söz ettiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, ProBeachTourMersin Etabı ile de bu yıla damgasını vuracak. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen ProBeachTour Plaj Voleybolu Mersin Etabı 29 Eylül-1 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kızkalesi Plajı’nda düzenlenecek olan plaj voleybolunda toplam para ödülü 200 bin TL olacak. Karşılaşmalarda, 12 kadın ve 14 erkek plaj voleybol takımı mücadele edecek.

Servis saatleri şu şekilde

Seyirci girişinin ücretsiz olacağı ProBeachTour’da 3 gün boyunca ücretsiz servis imkanı da sağlanacak. Forum AVM’den kalkış 08.30 ile 13.00 saatlerinde, Kızkalesi’nden ise saat 12.00 ile 19.00 saatleri arasında olacak. Etkinliğe dair Alo 185 ve plaj.voleybolpark.com adresinden detaylı bilgiye erişilebiliyor.

“Spor alanında çok önemli işler yapıyoruz”

Mersin’in Erdemli İlçesi Kızkalesi Plajı’nda gerçekleşecek olan yarışma ile ilgili bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, “Vatandaşa yaptığımız her türlü hizmetin yanında spor hizmetlerinde de çok önemli ivme kazandık, çok önemli işler yapıyoruz. ProBeachorganizasyonu da bunlardan bir tanesi. İlkini geçen sene yaptık. İkinci kez yapıyoruz. 29 Eylül Cuma günü başlıyor, 1 Ekim Pazar günü de bitiriyoruz. Uluslararası bir organizasyon. Toplamda 7 farklı ülkeden; 12 kadın, 14 erkek takımı olmak üzere 26 tane takım katılıyor. Güzel bir organizasyon olmasını bekliyoruz. Bütün Mersinlileri bu organizasyona bekliyoruz” dedi.

“Çok güzel maçlar izleyecekler”

Spor ve eğlencenin bir arada olacağı bir etkinlik olduğunu kaydeden Taşkın, Kızkalesi’ne ulaşım için servis hizmeti de sağlayacaklarını belirterek, “Mersin’den buraya gelmek isteyenler için her gün sabah saat 08.30’da öğlenden sonra da 13.30’da Forum AVM durağından Kızkalesi’ne otobüslerimiz kalkacaktır. Kızkalesi’nde tatil yapan insanlarımız da katılıyorlar. Çok güzel maçlar izleyecekler. Üç gün boyunca sabah 09.00’dan akşam 18.00’ekadar maçlar devam edecek. Akşamları da konserlerimiz olacak” diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir