Ana Sayfa / Manşet / Perihan Koca “Halkla Birlikte Halk İçin Belediyecilik”

Perihan Koca “Halkla Birlikte Halk İçin Belediyecilik”

Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca 2021 Tüm Emekli-Sen genel kurulu toplantısına katıldı. Toplantıda söz alan Mersin Milletvekili Perihan Koca: “Emekliler pankartlarında ve şiarlarında olduğu gibi Tüm Emekliler Sendikası yaşamak için örgütlenme çağrısında bulunuyor. dedi. DİSK Birleşik Metal-İş sendikası tarafından açıklanan açlık ve yoksulluk sınırı verileri hatırlatan Koca: “Geldiğimiz aşamada güncel olarak açlık sınırı 16 bin lirayı geçmiş durumda. Yoksulluk sınırı 55 bin lirayı geçmiş durumda. Eğitim, ulaşım, gıda, ısınma gibi en temel ihtiyaçlarımıza erişebilmek için sınırda bir şekilde haneye düşmesi gereken ücret 30 bin lirayı aşmış durumda. Hal böyleyken emekliler, emekçiler, işçiler, üretenler en temel ihtiyaçlarına erişemezken, sarayın günlük harcaması 34 milyon 900 bin lira. Cumhurbaşkanının günlük koruma ücreti 8 milyon küsur. Tablo bu kadar açık ve net.” dedi.

Akdeniz Belediyesi Proje Tanıtımı: Halkla Birlikte Halk İçin Belediyecilik

DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca ve DEM Parti Akdeniz ilçesi eş başkan adayları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan ile DEM parti heyeti Nobel otelinde Akdeniz Belediyesi proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Tanıtımda konuşan Mersin Milletvekili Perihan Koca“Akdeniz’i gerçek sahipleriyle buluşturmak için yola çıkıyoruz. Halkçı bir belediyeciliğin inşası için kolları sıvıyoruz. Kadın dostu bir belediyecilik için kolları sıvıyoruz. Emekçi dostu, emekli dostubir yerel yönetim için yola çıkıyoruz. Gençlerin, çocukların, tüm halklar ve inançların güçlü, güvenceli yaşadığı kentleri inşa etmek için yola çıkıyoruz.” dedi. Ardından 27 projenin tanıtımı yapan eş başkan adayları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan Akdeniz ilçesindeki sorunların çözümü için halkçı belediyeciliğin önemini vurguladı.

Karaduvar Pazar Ziyareti

DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Karaduvar’da pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafına ve halka selam veren Koca, çarşının pazarın el yakan gerçekliğinde halkçı belediyecilik için destek çağrısında bulundu.

Karaduvar Halk Toplantısı

DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca ve DEM Parti Akdeniz ilçesi eş başkan adayı Hoşyar Sarıyıldız ile DEM parti heyeti Karaduvar mahallesinde halk toplantısında bir araya geldi. Toplantıda mahalledeki kentsel dönüşüm,uyuşturucu sorunları, çevre kirliliği konuşuldu. Yerel halkın ev sahipliğinde kendi sorunlarını dile getirdiği toplantıda 31 Mart seçimleri için DEM Parti’ye oy verme çağrısı yapıldı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Vahap Seçer: Arkamızdaki güç vatandaşın desteğidir

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in batısındaki 7 ilçede 2019’da yüzde 30 oranında ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir