Ana Sayfa / Manşet / MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Hüsnü Doğan, yeni yılı kutladı

MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Hüsnü Doğan, yeni yılı kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Hüsnü Doğan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Yeni yılın ülkenin daha da gelişmesine ve Toroslar’ın büyük hizmetler görmesine vesile olmasını dileyen Doğan, “Toroslar’da hizmet Doğan’la her gün doğacak” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden daha önce İlçe Başkanı olan ve geçmiş dönemlerde ülkücü camiada büyük hizmetleri olan MHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Hüsnü Doğan, yeni yıl için bir kutlama mesajı yayınladı.

Yeni yılın ülkenin daha da gelişmesine ve Toroslar’ın büyük hizmetler görmesine vesile olmasını dileyen Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

” Sevinç ve üzüntüleriyle 2023 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha girmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ülkemizde ve dünyada 2023’de yaşanan acı olaylarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaşanılan birçok olumsuzluklara rağmen ülkemiz, milletimizin azmi ve duası ile 2024 yılına daha umutla bakıyor. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü çeşitli mihrakların engellemesine rağmen bozulmamıştır ve bozulmayacaktır. Bizler Türk Milleti olarak, kaostan beslenmeye çalışan hiç kimseye fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Ülkemizin sahip olduğu güçlü ekonomi ve devletimizin destekleri ile birçok sektörün ayakta kalmasını sağlanmıştır. İstihdam sayısında yaşanan artış, 2024 yılında da devam edecektir. Geride bırakacağımız bu acı yılın en güzel gelişmesi ise Devletimizin kudretini tüm İslam coğrafyasına göstermesi olmuştur. Çok değerli büyüklerimiz; Cumhur İttifakı’nın ortaklarından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve parti liderimiz Sayın Devlet Bahçeli gibi kıymetli yöneticilerimizin kararlı duruşu sayesinde 30 yıldır ülkemizin sırtında kambur gibi duran terörde yapılan operasyonlarla büyük başarılar elde edilmiştir. Allah, dalgalanan bayrağımızı, minarelerden ezanımızı dindirmesin. 2024 yılının ülkemiz ve milletimizin için hayırlar getirmesini dilerim. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin”.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında admin

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir