Ana Sayfa / KADIN / Mersin’i buluşturan açılış; MİAMER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Mersin’i buluşturan açılış; MİAMER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı

Haber; Hikmet Durgun-

Mersin’de ve birçok yerde uzun yıllar Gümrük Müdür Yardımcılığı yapan Yaşar Doğan’ın oğlu ve gelinine ait MİAMER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı. Açılış kurdelesi Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile çok sayıda önemli isim tarafından kesildi.

 

Habur Sınır Kapısı Gümrük Müdürü Yardımcısı Yaşar Doğan’ın diş hekimi olan oğlu Güven Doğan ile gelini Diş Hekimi Beyza İffet Doğan’a ait MİAMER Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği açılışı Mersin’i buluşturdu.

Yenişehir ilçesinde 34. Cadde üzerindeki MİAMER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılışına Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Ak Parti Mersin eski Milletvekilli Hacı Özkan, Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Zafer Şahin Özturan, Ak Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özgenç, Mezitli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Ahmet, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Doğan, İş insanları Deniz Fedai, Mehmet Polat, Selim Dalmış, Fethi Çelik ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

MİAMER Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılış kurdelesi Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, MTSO meclis Başkanı Hamit İzol, Ak Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı Mehmet Özgenç, Yaşar Doğan ile çok sayıda konuk tarafından kesildi.

Açılışta bir konuşma yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Yenişehir’imize çok özel mekan kazandıran 2 genç diş hekimimize başarılar diliyoruz. Bu genç doktorlarımız uzun yıllar emek vererek diş hekimi oluyorlar ve sonra böyle güzel bir yatırım yapıyorlar. Buradaki amaç halkımıza hizmet etmektir. İlçemize kazandırmış oldukları bu güzel hizmet için kendilerini kutluyorum. Yolları açık olsun. Allah utandırmasın. Yenişehir’imize halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yaşar Doğan ile diş hekimi oğlu ve gelini gelen tüm konuklarını ilgiyle karşılarken, gelen konuklarla hatıra fotoğrafı çekildi

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Eğitim-Sen Mersin Şubesi: İstanbul’daki gözaltılar serbest bırakılsın

Eğitim-Sen Başkanı Sümbül: İstanbul’daki gözaltılar serbest bırakılsın Eğitim-Sen Mersin Şubesi, İstanbul’da 1 Mayıs kutlamaları sonrasında ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir