Ana Sayfa / KADIN / Mersin Kadın Gücü Sözcüsü Cavidan Demirağ, Kadın Gücü üyeleriyle CHP Tarsus İlçe örgütünü ziyaret etti yoğun ilgi gördü

Mersin Kadın Gücü Sözcüsü Cavidan Demirağ, Kadın Gücü üyeleriyle CHP Tarsus İlçe örgütünü ziyaret etti yoğun ilgi gördü

Mersin Kadın Gücü Sözcüsü ve CHP 27. ve 29. Dönem PM üyesi Cavidan Demirağ, kadın gücü üyeleriyle birlikte CHP Tarsus İlçe örgütünü ziyaret ederek partililerle buluştu. Yoğun ilgi gören Demirağ, Tarsuslu bir siyasetçi olarak her zaman halkın hizmetinde olduğunu söyledi.

Edinilen bilgilere göre Mersin merkez ve dış ilçelerinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mersin Kadın Gücü Sözcüsü Cavidan Demirağ, Kadın Gücü üyeleriyle birlikte CHP Tarsus İlçe Örgütünü ziyaret etti. CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varol, ilçe başkan yardımcıları ve CHP Tarsus Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ile çok sayıda partili tarafından ilgiyle karşılanan Demirağ, tüm partililerle tek tek tokalaşarak kısa süreliğine sohbet etti.

Parti binası salonunun tık tıklım olduğu alanda konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varol, Cavidan Demirağ’a hoşgeldin diyerek, Demirağ’a sözü bıraktı.

Konuşmasına kendilerini ağırladıkları için herkese çok teşekkür ederek başlayan Demirağ”, Birçok sivil toplum örgütünde yer alıyorum. 2 dönem CHP PM Üyeliği görevinde bulundum.  2 Genel Başkanla çalıştım. Milletvekilli adayı olarak da gösterildim. Verilen birçok görevde yer aldım. Çukuroava Çağdaş Kültür Eğitim vakfında yer alıyorum. TARTOBDER’de yöneticiyim. GİŞKAD’ın kurucu onursal başkanıyım. Halen de TISİAD’ta ve TARTOBDER’de başkan yardımcılığı görevinde bulunuyorum. Anne ve baba tarafı olan bir Tarsuslu olarak her Tarsus’a geldiğimde çok ayrı duygulanıyorum. Tarsus’a her geldiğimde yüreğim ayrı çarpar. Uzun yıllardır CHP’de siz değerli yol arkadaşlarımla birlikteyiz. Hep birlikte kalacağız.” dedi.

CHP’de milletvekilli seçiminde ön seçimi istediğini vurgulayan Demirağ, ” Ön seçim demokrasinin bir yansımasıdır. Son bir kez milletvekilli adayı olmayı düşünüyorum. Kadınların da seçimlerde iyi bir şekilde temsil edilmesi gerekiyor. Gittiğimiz çoğu yerde bu talepleri alıyoruz.” diye konuştu.

CHP’li belediyelerin çok başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çeken Demirağ,” Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’ta çok güzel hizmetleri vardır. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de çok başarılı bir belediye başkanıdır. Mersin ve Tarsus’ta zaferi birlikte kazandık. Şimdi de Haluk ve Vahap Başkan sosyal belediyeciliğin örneğini sergiliyorlar. Çok güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Halkçı toplumcu belediyecilik yapıyorlar. Sözlerime son verirken bir kez daha CHP Tarsus ilçe yönetimine ve tüm siz değerli yol arkadaşlarıma bizleri çok iyi ve sıcak karşıladığınız için hepinize teşekkür ederim ve sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Demirağ’ın konuşması büyük bir alkış alırken, Demirağ ve ekibi daha sonra Tarsus’ta TARTOBDER’e geçti.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Gülcan Kış’tan atama ve mülakat tepkisi

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, bizzat Milli Eğitim Bakanı tarafından “68 bin öğretmen açığı var” ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir