Ana Sayfa / KADIN / Mersin Kadın Gücü Sözcüsü Cavidan Demirağ, Kadın Gücü üyeleriyle ADD’nin yeni yönetimini ziyaret etti

Mersin Kadın Gücü Sözcüsü Cavidan Demirağ, Kadın Gücü üyeleriyle ADD’nin yeni yönetimini ziyaret etti

Mersin Kadın Gücü Sözcüsü Cavidan Demirağ, kadın gücü üyeleriyle birlikte kısa bir süre önce seçimle göreve gelen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)’yi ziyaret etti. Demirağ, ADD’nin çok önemli bir kurum olduğunu ve kadınların siyaset başta olmak üzere her alanda yer alması gerektiğini belirtirken, ADD Başkanı Serdar Erkan ise ADD olarak Mersin’de kadın vekillerin olması yönünde her türlü mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Edinilen bilgilere göre Mersin merkez ve dış ilçelerinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Mersin Kadın Gücü üyeleri ile Kadın gücü Sözcüsü Cavidan Demirağ, Kadın Gücü üyeleriyle birlikte kısa bir süre önce olağan kongreyle göreve gelen Serdar Erkan Başkanlığındaki ADD’nin yeni yönetimini dernek binasında ziyaret etti.

Oldukça sıcak ve samimi geçen ziyarete ilişkin konuşan Demirağ, ADD’nin Türkiye’nin önemli bir kamu yararına dernek olduğunu belirterek, şöyle devam etti;” ADD ulu önder Atatürk’ün düşüncelerini yaymayı ve onun izinde yürümeyi esas alan çok önemli bir kurumdur. ADD’nin yeri bizde çok ayrıdır. Tüm saldırılara rağmen Atatürkçü düşünce yıkılmadı ve tam aksine git gide güçlendir çünkü temeli sağlamdır. ADD’nin tüm etkinlikleri ve çalışmaları çok önemlidir. Bizler de ADD için elimizden ne geldiysek yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Mersin Kadın  gücü olarak siyaset başta olmak üzere kadınların her alanda temsil edilmesinin mücadelesini veriyoruz. Kadınlarımızın toplumun her alanında yayılması çok önemlidir. Atatürk kadına çok değer veriyordu. laiklik sisteminin getirmesi ve kadına seçme ile seçilme hakkının verilmesi kadınlar için çok tarihsel bir kazanımdı. ADD’nin yeni yönetiminde kadınların olması bizleri memnun etmiştir. Yeni yönetime başarılar dileriz. Elimizden ne gelirse yardımcı olacağımızın sözünü de veriyoruz. Bizleri sıcak karşıladığınız için de ayrıca teşekkür ediyoruz.”

ADD Başkanı Serdar Erkan ise ADD olarak Mersin’de kadın vekillerin olması yönünde her türlü mücadeleyi vereceklerini belirterek, ” Mersin’de kadın vekillerin olmaması çok üzücüdür. Bizler ADD olarak kadın vekillerin olması için çok mücadele edeceğiz. Önümüzdeki seçimde kadınların aday olmasını kesinlikle destekleyeceğiz. CHP lideri Kılıçdaroğlu da kadınların aday olmasını çok istiyor. Cavidan Demirağ’ı uzun yıllardır tanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Bu anlamlı ve değerli ziyareti için kendisine ve kadın gücü ekibine teşekkür ediyoruz. Tekrardan hoşgeldiniz diyoruz. iletişimde ve dayanışma içerisinde olacağız. Mersin Kadın gücünün çalışmalarında başarılar diyoruz.” dedi.

Samimi ve sıcak geçen ziyaret çekilen toplu bir hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Başkan Tuncer Kadın Üretici Pazarı’ndaki Emekçi Kadınların Anneler Günü’nü Kutladı

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de faaliyet gösteren ‘Kadın Üretici Pazarı’ndaki emekçi kadınları unutmayarak ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir