Ana Sayfa / KADIN / İş Adamı Mahir Akbaş’ın kardeşinin düğünü Mersin’i buluşturdu

İş Adamı Mahir Akbaş’ın kardeşinin düğünü Mersin’i buluşturdu

Mersin’in tanınmış iş insanlarından Mahir Akbaş’ın kardeşi Devrim Akbaş ve Aslı Buğday, muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Çiftin nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kılarken, nikah şahidi ise Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile çok sayıda önemli isim oldu.

Mersin’i adeta buluşturan ve Pedias consep’te gerçekleşen 1500 kişilik yemekli düğüne Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Onur Eryılmaz Gümüştok, MTSO eski Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO başkan yardımcısı Cem bucuge, CHP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Şerife Arıcı Yıldız, MHP Toroslar belediye başkan A. Adayı Hüsnü doğan, MHP Mersin belediye Büyükşehir meclis üyesi Ahmet durak, MHP Büyükşehir belediye meclis üyesi Haluk Mutluay, CHP Mersin milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Ak Parti Büyükşehir meclis Üyesi Erhan Contar, CHP Mersin Büyükşehir Meclis üyesi Hasan Özalp Önal, CHP Toroslar ilçe başkanı Cumali Akbaş, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet kırılmaz, Eczacı Çağatay Çakar, Mersin ziraat odası başkanı Musa Yılmaz, Mersin minibüsçüler odası başkanı Hacı Veli Çelik, Mersin Emlakçılar odası başkanı Sinan Canpolat, Toroslar Ak parti ilçe başkanı Ferdi Çokkeser, Disk Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, MİGDER Dernek başkanı Levent Özmen, CHP Büyükşehir meclis üyeleri Murat Sakuçoğlu ve Cafer Karabulut, CHP Toroslar meclis üyesi Yusuf karakoyun ile çok sayıda isim katıldı.

Çiftin nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kılarken, nikah şahidi ise Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Onur Eryılmaz Gümüştok, CHP Mersin Büyükşehir Meclis Üyesi Hasan Özalp Önal, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet kırılmaz, Eczacı Çağatay Çakar, CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, CHP Mersin eski Milletvekilli Cengiz Gökçel ile çok sayıda önemli isim oldu.

Nüfus cüzdanını genç çifte veren Başkan Seçer, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

İş Adamı Mahir Akbaş ve ailesi gelen tüm konuklarla ilgilenirken, düğün organizasyonu için ise özel bir organizasyon şirketi görevlendirildi. Ünlü sanatçı Latif Doğan’ın da katılıp türküler söylediği düğünde konuklar Latif Doğan’ın türküleriyle doyasıya eğlenip halay çekti.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gürol Akbaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İş Adamı Gürol Akbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir