Ana Sayfa / EKONOMİ / Dr. Ali Öz: “Gençlerin bizden istediği tüm projeler hayata geçirilecek”

Dr. Ali Öz: “Gençlerin bizden istediği tüm projeler hayata geçirilecek”

‘Büyük Gençlik Buluşması’ etkinliğinde konuşan Öz, “Toroslar’da gençlerin bizden istediği projelerimiz hazır. Gençlerle birlikte hareket ederek bizden istedikleri tüm projeleri hayata geçireceğiz. Geleceğimizin teminatı olan gençler hem siyasette hem de Toroslar’ın gelişmesinde öncü rol oynayacaktır” dedi.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ‘Büyük Gençlik Buluşması’ etkinliğinde gençlerle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte salon tamamen dolarken Öz gençlerin sorularını yanıtladı, projelerini anlattı. Öz, ayrıca ilk kez oy kullanacak olan gençlere de seslenerek Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’a da destek vermelerini istedi.

“TOROSLAR’DA İŞSİZ GENÇ KALMAYACAK”

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte seçildikleri takdirde hayata geçirecekleri projelerle birlikte ilçede işsiz genç bırakmayacaklarının altını çizen Öz, “Gençler için çok önemli projeler hazırladık. Hazırladığımız 33 projenin neredeyse yarısından fazlası gençlerimizi ilgilendiriyor. Bu projeleri hayata geçireceğiz ve Toroslar’da işsiz genç bırakmayacağız. Bu projeler sayesinde gençlerimiz hem istihdam edilerek iş sahibi olacak hem de hem de ilçemizin kalkınmasında önemli rol oynayacak” dedi.

“SPOR DENİLİNCE AKLA İLK GELEN İLÇE TOROSLAR OLACAK”

Gençlerin sorularını yanıtlayan Öz, “İlçemizi sporun merkezi haline getireceğiz. Mersin’de spor denilince akla ilk gelen ilçe Toroslar olacak. İçerisinde futbol, basketbol, yüzme alanları, voleybol, tenis kortları ve atletizm gibi birçok spor dalının yapılabildiği devasa tesisi Toroslar’a kazandıracağız. Burada başarılı sporcu gençler yetiştirilmesine öncülük edeceğiz ve hem Türkiye’de hem de Avrupa’da şampiyonlukların gururunu yaşayacağız” diye konuştu.

“EĞİTİM VE SOSYAL PROJELERLE TOROSLAR BİR ÜST LİGE ÇIKACAK”

İlçeye kazandıracakları en önemli projelerin başında üniversite kampüsü, öğrenci yurtları, kültür ve sanat merkezleri geldiğini vurgulayan Öz, “Daha önce de belirttiğim gibi hayalim olan Toroslar’ın geleceği için projelerimiz hazır. Eğitim ve sosyal projelerle birlikte Toroslar’ı bir üst lige çıkaracak projeleri zaman kaybetmeden hayata geçireceğiz. Toroslar’a üniversite kampüsü, öğrenci yurtları ile kültür ve sanat merkezleri kazandıracağız” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİMİZ TOROSLAR’IN GELİŞMESİNDE ÖNCÜ ROL OYNAYACAK”

Gençlere büyük önem verdiklerini ve Toroslar’ın geleceği için gençlerin büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Öz, “Geleceğimizin teminatı olan gençler hem siyasette hem de Toroslar’ın gelişmesinde öncü rol oynayacak. İlçenin ekonomik anlamda kalkınmasını sağlayacak projelerimizde gençlerimiz hep bizimle beraber olacak. Bu sayede hem ilçede genç işsizlik oranını düşüreceğiz hem de gençlerimize önemli bir misyon yükleyeceğiz” dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir