Ana Sayfa / EKONOMİ / ÇUGİDER’den yıl sonu toplantısı

ÇUGİDER’den yıl sonu toplantısı

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) ‘Yıl Sonu Değerlendirmesi Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ile Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile iş ve bürokrasi dünyasından çok önemli isim katıldı.

 

Mersin Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Mersin Ticaret Borsası (MTB) Başkanı Abdullah Özdemir, ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Ekonmi Platformu Başkanı Servet Özkaya, Çukurova Sifed Başkanı Hüseyin Kış, MTB Meclis Başkanı Münir Şen, ÇUGİDER üyeleri, oda ve STK temsilcileri, iş dünyası temsilcileri ve çok sayıda iş insanı katıldı.

Dernek olarak Toros ve Mersin Üniversitesi ile birlikte 3 yıllık sürdürülebilir proje kapsamında programlarını tamamlayarak 11 tane üniversite mezunu gencin iş sahibi olmalarını sağladıklarını belirten ÇUGİDER Başkanı Sibel Gelbul, yerel yönetimlerle çalışmayı önemseyen bir dernek olduklarını söyleyerek, katılımından dolayı Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletti.

ÇUGİDER’in sivil toplum örgütlerine çok önem verdiğini ifade eden Gelbul, ÇUGİDER olarak bu güzel etkinlikte hep beraber bir arada olmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

Etkinlikte konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ise görev süresi boyunca kentte bulunan STK’lar ile sık sık bir araya gelip, onların görüşlerine başvurduklarını ve yararlandıklarını söyleyerek, “Çünkü paylaşmayı, fikirleri, tartışmayı, müzakere etmeyi seviyorum. Yaptığımız toplantılarda, meslek odalarından sendikalara kadar birçok alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek, bu süreçte onlardan aldığımız fikirler, yapıcı eleştiriler, öneriler ve tenkitlerle bu kenti yönetme gayreti içerisinde olduk. Bundan çok faydalandık ve mutlu olduk. Çok mantıklı, rasyonel, gerçekten halkın takdirini toplayan çalışmalar da yaptığımızı görüyorum” dedi.

Marifetin iltifata tabi olduğunu söyleyen Seçer, siyasiler için bu iltifatın sandıkta oy verilmesi olduğunu kaydetti. Seçer, “Bir hayır duası, bir teşekkür almak, çıktığımız mücadelelerde destek görmek, onurlandırılmak, halkın yanımızda durarak bize güç vermesi, bizim zihniyetimizdeki siyasetçilerin beklentileri budur. Bunun dışında beklentilerle siyasette boy gösteren siyasiler olabilir. Bu da sizin takdirlerinizdir” diye konuştu.

Çugider Başkanı Sayın Sibel Gelbul Yüksek İstişare Kurulu Yeni Üyeleri Olan MTSO Meclis Başkanı Sayın Hamit İzol ve Ticaret Borsası Başkanı Sayın Abdullah Özdemir’e dernek Nişanesi olan Fular ve plaket takdimini gerçekleştirdi.

Programda, ÇUGİDER Başkanı Gelbul tarafından Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Afet işleri Dairesi Başkanlığı’nı hayata geçirdikleri ve 4 yıl boyunca STK’larla iş birliğinde bulundukları için plaket takdim etti. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI SARIYILDIZ VE ARSLAN, 1 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLDU

Mersin’de, binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen “1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı” kutlama törenine katılan Akdeniz ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir