Ana Sayfa / Manşet / Başkan Ulaş Yılmaz çocuklarla eğlendi

Başkan Ulaş Yılmaz çocuklarla eğlendi

CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, sosyal sorumluluklarını sadece sözde değil, eylemde de göstererek bir kez daha kalpleri fethetti. 7’den 70’e toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüten Yılmaz, Mezitli’deki kırsal bölgede yaşayan çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. İlçe yöneticileriyle koordineli bir şekilde düzenlenen etkinlikte; 5 ile 11 yaş aralığında 70’e yakın çocuk evlerinden alınarak, Gökkuşağı Eğlence Merkezi’ne getirildi. Ailelerin de katılımıyla renklenen bu özel günde çocuklar, oyun aletlerinin tadını doyasıya çıkarttı.

Çocukların heyecanına CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz’ın da eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar, adrenalin dolu çarpışan arabalarına binmenin yanı sıra zekâ ve yetenek oyunlarından, spor aktivitelerine kadar pek çok eğlenceli oyunlar oynadı. Bu özel günün ardından yemeklerini yiyen çocuklar, kendileri için hazırlanan ‘sürpriz pasta’ ile unutulmaz gün yaşadı.

Bu eğlenceli günün, sadece bir etkinlik olmadığını, çocukların kalplerinde sonsuza kadar unutulmaz bir hatıra olarak kalacağını dile getiren Yılmaz, “Bugüne yeni bir umut, yeni bir neşe, yeni bir heyecanla başladık. Kırsal bölgemizin değerli bireyleri olan çocuklarımızla buluşarak, muhteşem bir gün geçirdik. Ara tatili nedeniyle CHP Mezitli İlçe Başkanlığımız ve Gökkuşağı Eğlence Merkezi tarafından organize ettiğimiz etkinlik kapsamında çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk. Burada çeşitli zeka oyunları, unutulmaya yüz tutmuş ve benzeri oyunlarla keyifli ve bir o kadar da güzel bir gün geçirmiş oldu. Çocuklarımız sayesinde bizlerde bir nebze de olsa yoğun iş stresine mola vererek nefes aldık. Çocuklarımız için yapacağımız her şeyde, onların umut dolu yarınlarını şekillendirmek adına var gücümüzle çalışacağız. Bu özel günümüzde bize ev sahipliği yapan Gökkuşağı Eğlence Merkezi’nin yönetimine ve tüm çalışanlarına minnettarız. Onların desteği ve katkılarıyla, çocuklarımızın hayal dünyalarında bir köprü kurduk. Bu anlamlı birliktelik için onlara içten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Twitter üzerinde paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)Facebook’ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin Uluslararası Limanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Kutladı

Mersin Uluslararası Limanı (MIP), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında liman çalışanlarının çocuklarıyla ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir