Ana Sayfa / KADIN / ANADOLU YDD, İŞ DÜNYASINA REHBERLİK YAPMAYA DEVAM EDİYOR

ANADOLU YDD, İŞ DÜNYASINA REHBERLİK YAPMAYA DEVAM EDİYOR

ANADOLU Yönetim Danışmanları Derneği , Yönetim Kurulu Başkanı, CMC, Ferudun GÜNDÜZ liderliğinde yenilikçi bir yaklaşımla İş Dünyasına yönelik olarak bir proje geliştirdiklerini ve Dernek Üyelerinin katılımlarıyla İş İnsanlarına verilen özet eğitimlerle AYDD VIP TANITIM adı altında yol göstermeye devam ediyor.

Mersin Divan Otelde yapılan ilk buluşmada MTSO YK Başkanı Hakan Sefa ÇAKIR, YÖRÜKSÜT YK Başkanı Ramazan ÖZ ve BALPET YK Başkan Yrd. Mehmet Ali BALKAN’ı misafir eden ANADOLU YDD bu kez de Mersin İş Dünyasının önemli şirket sahip ve Yöneticilerini bir araya getirerek temel konularda ve adeta hap şeklinde bilgiler verdi.

İş İnsanlarının gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını ve bu VIP TANITIM programına devam edeceklerini belirten GÜNDÜZ, her ay az sayıda seçkin konuklarımıza mesleğimiz Yönetim Danışmanlığını tanıtacak ve onların ihtiyaç duydukları konularda minik tanıtımlar yaparak , bir Yönetim Danışmanının şirketlerin ömürlerinin uzatılmasında neler yapabileceklerine dikkat çekeceğiz.

AYDD İKİNCİ VIP TANITIM TOPLANTISI

AYDD VIP Tanıtım’ın ikinci buluşmasında bu kez Mersinin farklı sektörlerinden İş İnsanları ve Yöneticilerin katılımları sağlandı.

Divan Otelde yapılan kahvaltı sonrası bir araya gelen ANADOLU YÖNETİM DANIŞMANLARI DERNEĞİ üyeleri Mayıs ayı Olağan Toplantısında Mersin Milletvekili Mehmet Emin EKMEN ile buluştu.

Toplantıya ANADOLU YDD YK Başkanı Ferudun GÜNDÜZ, Başkan Yardımcıları Prof İlhan EGE ve Prof Köksal HAZIR ile Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Sekreter Edlan BOSTANCI ve Sayman Hasan KURTULAN ile çok sayıda üye katıldı.

ANADOLU YDD Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun GÜNDÜZ  açılışta yaptığı konuşmasında “ Ülkemizde şirket ömürlerinin çok kısa olduğunu hatta Türkiye de adeta şirket enkazı oluştuğunu üzülerek gözlemlemekteyiz. Buna karşı sessiz kalamayız. Bizler her biri milli servet niteliğinde olan bu işletmelerimizin ömürlerinin uzatılması için kamusal bir sorumluluk bilinciyle çalışıyoruz.       Bu alanda yakın zamanda Ticaret Bakanlığı , TOBB Başkanlığı ve KOSGEB Başkanlığını da ziyaret ederek bu konuda yaptığımız hazırlıkları yetkililerle paylaşmak istiyoruz. Bu çalışmalarda Mersin, pilot il seçilerek burada yapacağımız örnek çalışmalarla işletmelere ne kadar çok katkı sağlayacağımız ispat etmek sonra da bunu ülkemizde yaygınlaştırmak istiyoruz. Şirketlerin hem kuruluş aşamasında sağlıklı İş Planı hazırlaması ve hem de yaşam süreçlerinde destek almaları şarttır ve bunun en etkili ilacı; Yönetim Danışmanlarındadır” dedi.

Toplantıya İş Dünyasından MESİAD ve Sabah Lokantaları YK Başkanı Adnan GÜNDOĞDU, MAJESTİK İnşaat AŞ YK Başkanı Cihat GÜNDOĞAR Hakan Gıda Yönetici Ortağı Berham BAHÇECİ , Yönetici Feride BAHÇECİ, İNTERTİM Yönetici Ortağı Gülgün DELİORMAN, İlayda CİĞER , Ahmet Hıdır KÖSEL, Sinan İnşaat Yetkilisi Taylan GÜNER , IVECO Bayi Kenan KILIÇ , Akredite KOBI Danışmanı Fatma TEMEL, Eğitmen Dilek GÖL, Eğitmen Feti YETİK, ve DEVA Partisi İl Başkanı Taner IŞIKBAY, DEVA İl Başkan Yardımcısı Av Yaren Yavuz TEL , Siber Güvenlik şirket sahibi Emrah GÜÇLÜ, Finans Uzmanı Adnan KOLUŞ ,Işıklar Holding Proje Yöneticisi Betül ARDA ,Dijital Medya Uzmanı Emel TAŞÇI iştirak ettiler.

 

Mersin Millet Vekili Mehmet Emin EKMEN toplantının son bölümünde Mersin ilinin sahip olduğu avantajlar nedeniyle Türkiye’de çok özel bir il olduğunu belirterek genel bir değerlendirme yaparak, kentteki 13 milletvekilinin ortak hareket etmesinin çok önemli olduğunu söylemiştir.  Bu konuda başta MTSO olmak üzere milletvekillerini bir araya getirmek için kentteki Oda ve STK’ların daha etkin çalışmalar yapması gerektiğini vurgulamıştır. Bu tür kısa süreli tanıtımlarla Yönetim Danışmanları ile İş İnsanlarının buluşmaları ve işletme ihtiyaçlarına yönelik kısa tanıtımlar yapılmasından her iki tarafta çok memnun olduklarını belirttiler.

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

ŞEHİT GAZİ-SEN KONFEDERASYONU MERSİN İL BAŞKANI RÜSTEM AĞAOĞLU, KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Mersin- Şehit Gazi Sen Konfederasyonu Mersin İl Başkanı Rüstem Ağaoğlu, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir