Ana Sayfa / Manşet / Yüksek Mimar Talat Şeker’den Kurban Bayramı Kutlaması

Yüksek Mimar Talat Şeker’den Kurban Bayramı Kutlaması

Pi Yapı Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Talat Şeker, , Kurban Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Pi Yapı Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı genç iş adamı Yüksek Mimar Talat Şeker, Kurban Bayramı dolaysıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:”

Bayramlara anlam katan insanın kendisidir. Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayram sevinç, mutluluk ve barış demektir. Geçmişten günümüze bayramlarımızı hep birlikte coşku içerisinde kutlayan bir milletiz. Kurban Bayramı bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Bu yıl da Kurban Bayramı’nı idrak ettiğimiz şu günlerde İslam coğrafyasında umutların yeşermesi ve sorunların bitmesi en büyük temennilerimizin arasında yerini almıştır. Bayramlar küslüklerin sona erdiği, barışın ve huzurun sonsuza dek hakim olması adına önem taşıyan günlerdir.”

“Pandemi nedeniyle gerek Ramazan gerekse de Kurban Bayramları’nda büyüklerimizi, komşularımızı, dostlarımızı ziyaret edemedik ”Şeker,” Büyüklerimizin ellerini iç rahatlığı ile öpemedik, sevdiklerimize doya doya sarılamadık. Güzel günler için pandemi önlemlerine uyalım. Bu sene Kurban Bayramı’na yoğun bir aşılama seferberliği ile giriyoruz. Umut ediyorum ki kısa zaman içerisinde pandemiyi yeneceğiz. Vatandaşlarımızdan önümüzdeki güzel günler için bu bayramda da temizlik, maske ve mesafe kurallarına azami ölçüde uymalarını rica ediyorum. Küçük ihmallerin kendimize, sevdiklerimize ve topluma zarar verdiğini unutmayalım.” İfadelerini kullandı.

” Pandemi süreci iş dünyamıza ve esnafımıza zor bir dönem yaşattı.” diyen Şeker, mesajına şu sözlerle devam etti:” Kapanan işyerlerimiz, işsiz kalan vatandaşlarımız oldu. Bu bayramda yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze çok daha sıkı sarılmamız gerekiyor. İhtiyaç sahiplerine uzatılacak bir el onları mutlu edecektir. Bizim milletimiz birliktelikle her türlü zorluğu aşacak güçtedir. Pandemi tünelinin ucundaki ışık görülmüştür. Kurban Bayramı’nın bu karanlık tünelden çıkışın, ekonomide toparlanmanın, güzel günlerin habercisi olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, barış, sevgi, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.”

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ – SADECE HAKİKATİN PEŞİNDE KOŞAN GAZETECİLERİN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir