Ana Sayfa / EĞİTİM / Yenişehir Belediyesi YKS hazırlık kursların da eğitim vermeye devam ediyor

Yenişehir Belediyesi YKS hazırlık kursların da eğitim vermeye devam ediyor

Mersin Yenişehir Belediyesinin lise mezunlarına yönelik verdiği Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS)’na hazırlık kursu başladı. Yenişehir Belediyesi Akademi’de verilen ücretsiz YKS eğitimlerine öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak bizim de sorumluluğumuz, gençlerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.
Yenişehirli üniversite adaylarının sınava en iyi koşullarda hazırlanması ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için harekete geçen Yenişehir Belediyesi öğrencilere desteğini sürdürüyor. Üniversiteye hazırlanan gençleri yalnız bırakmayan Yenişehir Belediyesi, YKS kursuyla haftanın 5 günü öğrencilere eğitim veriyor. Alanında uzman eğiticiler tarafından verilen YKS kursunda deneme sınavları da düzenlenecek ve öğrenciler bilgilerini ölçme ve değerlendirme fırsatı da yakalayacak. Öğrenciler deneme sınav sonuçlarını da öğretmenlerinin danışmanlığında analiz edebilecek.

Başkan Özyiğit, “Tüm imkanlarımızla geleceğimiz olan gençlerimizin yanındayız.”
Yenişehir Belediyesi olarak tüm imkanlarını gençlerin özverileriyle buluşturduklarını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Vatandaşlarımızın içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar ortada. Bir öğrencinin sınava hazırlanması için özel bir eğitim kurumuna gitmesi aile bütçesini de ciddi şekilde sarsabilir. Biz de öğrencilerimiz için ücretsiz YKS kursu açtık, kursumuza da yoğun bir ilgi var. Yenişehir Belediyesi Akademi merkezimiz zaten bir eğitim yuvası, orada gençlerimiz için de güzel bir ortam. İçerisinde Ülkü Ongun Kütüphanemiz de bulunuyor, çalışma salonları var. Tüm imkanlarımızla geleceğimiz olan gençlerimizin yanındayız.” diye konuştu.
Nazlı Nebati “Sınava en iyi şekilde hazırlanmamız için ellerinden geleni yapıyorlar”
Yenişehir Belediyesinin YKS kursuna devam eden Nazlı Nebati ise “Eğitim ortamımız, öğretmenlerimiz çok iyi. Sınava en iyi şekilde hazırlanmamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok memnum. Bina,kütüphane, akıllı tahta, çalışma salonları ve yardımcı kitaplar. Her şey için Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyorum.” dedi.
Ahmet Kerem Savaş “Verilen eğitimlerden ve olanaklardan çok memnunuz.”
Bir başka öğrenci Ahmet Kerem Savaş da “Verilen eğitimlerden ve olanaklardan çok memnunuz. Ders akışı ve ortamımız çok güzel. Hocalarımız alanında yetkin ve etkili tekniklerle ders anlatıyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan A. Vahap Şehitoğlu ve yönetim ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir