Ana Sayfa / Manşet / Tuğba Büyükbaş Güzellik Merkezi’nde Sağlık ve Beslenme üzerine sunum gerçekleştirildi

Tuğba Büyükbaş Güzellik Merkezi’nde Sağlık ve Beslenme üzerine sunum gerçekleştirildi

Tuğba Büyükbaş Güzellik ve Epilasyon Merkezi’nde beslenme danışmanı/diyetisyen Müberra Şahin önemli bir sunum yaptı.

Mersin’in merkez Yenişehir İlçesine bağlı Barbaros mahallesindeki ‘Tuğba Büyükbaş Güzellik ve Epilasyon Merkezi’nde ünlü diyetisyen Müberra Şahin, “sağlıklı beslenme” üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Kadınların ve erkeklerin ilgi gösterdiği sunumda diyetisyen Şahin, ise kişilerin yanlış beslenme alışkanlıkları, sebze ve meyveler üstündeki tarım ilaçlarının izleri, gıdaların raf ömrünü uzatmak için kullanılan katkı maddeleri, tatlandırıcılar, tüketilen etin kalitesi, beslenme kültürlerindeki değişiklikler, reklamlarla körüklenen hazır gıda tüketimleri gibi etkilerle insan sağlığının hızla bozulduğuna dikkat çekti.

Sağlıklı beslenmede olumsuz alışkanlıkların giderilmesinin iyi bir eğitimle mümkün olduğuna işaret eden Şahin, konuklara önerilerde bulundu. Şahin, sunumun son bölümünde  katılımcıların sorularını yanıtladı.

Sunumun ardından Tuğba Büyükbaş Güzellik ve Epilasyon Merkezi’nin sahibi Tuğba Gündüz, katkı ve sunumundan dolayı akademisyen/diyetisyen Müberra Şahin’e teşekkür plaketi verdi.

Yönetim Danışmanı Vizyoner YGM Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz ile bazı gazeteci ve iş insanlarının da  katıldığı sunumda Tuğba Büyükbaş, Güzellik ve Epilasyon Merkezi işletmecisi Tuğba Gündüz, insan sağlığını ilke edindiklerini belirterek, hijyen ve sağlıklı bir ortamda alanında iyi eğitim almış güzellik  uzmanları tarafından teknolojinin en modern cihazlarıyla hizmet verdiklerini söyledi. Kaliteli hizmeti kendilerine ilke edindiklerini vurgulayan Büyükbaş, hizmette dünyadaki son gelişmeleri yakın takip ederek iyi cihazlarla hizmeti uyguladıklarını dile getirdi.

Güzellik ve Epilasyon merkezinde 4 kadını istihdam eden ve bu sektörde uzun yıllardır hizmetleri olan Tuğba Gündüz ise , merkezlerinde son modern cihazları kullandıklarını ve merkezlerinin büyük bir yer olmasıyla müşterilere daha rahat bir hizmet etme imkanlarının olduğunu dile getirdi.

Müşteri memnuniyetini esas aldıklarının altını çizen Gündüz, müşterilerle her zaman iyi bir iletişimde olduklarını aktardı.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir