Ana Sayfa / KADIN / Toroslar Belediyesi personelinden örnek davranış

Toroslar Belediyesi personelinden örnek davranış

Toroslar Belediyesi personeli Tamer Taşsoy (37), örnek bir davranışa imza attı ve parkta temizlik yaparken bulduğu cüzdanı, sahibine teslim etti.

Mersin’in Merkez ilçesi Toroslar’da bulunan Mehmetçik Parkı’nda görevli Toroslar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Tamer Taşsoy, parkta temizlik yaparken oturma bankının altında bir cüzdan buldu. Hüseyin Okan Merzeci Mahalle Muhtarlığı’na geçerek muhtar Aziz Filiz’e ve amirlerine konuyla ilgili bilgi veren personel Taşsoy, içerisinde kimliklerle birlikte 5 bin Euro ve 3 bin Türk Lirası bulunan cüzdan sahibi Erol Avcı’ya (61) ulaştı. Cüzdanın içerisindeki kart bilgilerinden cüzdan sahibi ile irtibata geçen personel Taşsoy,  Mehmetçik Parkı’nda Erol Avcı’ya cüzdanını teslim etti. Almanya’dan emekli olan ve Mersin’e ev almak için gelen Erol Avcı, duyarlılığından dolayı belediye personeli Taşsoy’a ve böyle duyarlı bir personeli olduğu için Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

PERSONEL TAŞSOY; “O PARAYA ASLA DOKUNMAM”

Toroslar Belediye Personeli Tamer Taşsoy, Akbelen Bulvarı üzerinde bulunan Mehmetçik Parkı’nda rutin temizlik çalışmalarını gerçekleştirdiği sırada cüzdanı fark ettiğini belirterek: “Bir bankın altına düşmüş cüzdan olduğunu gördüm. Cüzdanı alıp Mahalle muhtarına gittim ve amirlerime bilgi verdim. Cüzdanın içindeki yapı market yazan karttaki numarayı arayarak cüzdanın sahibini tanıyıp tanımadığını sordum. Aradığım kişi kendisini tanıdığını söyledi.  Cüzdan sahibinin Hüseyin Okan Merzeci Mahalle Muhtarlığına gelmesini istedik. Ve kendisine cüzdanını teslim ettik” diye konuştu. 15 yıldır belediyede çalışan Tamer Taşsoy, hiçbir zaman harama el sürmeyeceğini belirterek; “Şimdiye kadar alın teriyle kazandım. Başıma yine aynı olay gelse yine aynı davranışta bulunurum” dedi.

CÜZDAN SAHİBİ AVCI; “TOROSLAR’DA ÖRNEK BİR DAVRANIŞLA KARŞILAŞTIM. ÇOK MUTLUYUM”

Kaybettiği cüzdanın bulunmasından büyük mutluluk yaşadığını söyleyen cüzdan sahibi Erol Avcı: “Aslen Niğdeliyim. Almanya’dan Mersin’e ev almak için geldim. Portakal Mahallesi’nde akrabalarımın yanında kalıyorum. Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi’nde evlere bakıyordum. Dinlenmek için Mehmetçik Parkı’nda bir banka oturdum. Cüzdan, pantolonumdan düşmüş, haberim yoktu. Arkadaşım aradı, cüzdanın nerede dedi. Baktım cüzdanım yok ama evde olabilir dedim. Evde olmadığını ve cüzdanımın bir belediye görevlisi tarafından bulunduğunu söyledi. Mahalle muhtarlığına gittim ve cüzdanımı Tamer Bey’den teslim aldım. Cüzdanımda önemli kartlarım vardı. Bu dürüstlüğünden dolayı kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

MUHTAR FİLİZ; “TOROSLAR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Hüseyin Okan Merzeci Mahalle Muhtarı Hüseyin Filiz de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek; “Gurbetçi vatandaşımız, mahallemizde ev arıyordu. Dinlenmek için oturduğu bankta cüzdanını kaybetmiş. Parkımızda görevli belediye personeli temizlik yaparken cüzdanı bulmuş. Muhtarlığımıza getirdi ve sahibine birlikte teslim ettik. Duyarlı davranışından dolayı Tamer kardeşimize teşekkür ediyorum. Mehmetçik Parkı, kentimizin en güvenilir parkı. Toroslar Belediyemize de böyle bir personeli olduğu için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YILMAZ; “KENDİSİNİ YÜREKTEN KUTLUYORUM”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da bu duyarlı davranışından dolayı belediye personeli Tamer Taşsoy’a teşekkür ederek; “Biz, Toroslar’da büyük bir aileyiz. El ele, gönül gönüle vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Personelimiz Tamer Taşsoy da temizlik yaparken bulduğu cüzdanı sahibine teslim ederek, örnek bir davranış sergiledi. Gurbetçi vatandaşımızın hayır duasını aldı. Belediyemizde böyle dürüst çalışanlarımızın olması bizim için onur ve mutluluk verici. Kendisini yürekten kutluyorum” dedi.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan A. Vahap Şehitoğlu ve yönetim ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir