Ana Sayfa / Manşet / Toroslar Belediye Meclis Üyesi Salih Baysal’ın mutlu günü; Oğlu Mehmet görkemli bir düğünle dünya evine girdi

Toroslar Belediye Meclis Üyesi Salih Baysal’ın mutlu günü; Oğlu Mehmet görkemli bir düğünle dünya evine girdi

Mersin- Ak Parti Toroslar Belediye Meclis üyesi ve Ak parti’nin önemli isimlerinden olan iş insanı Salih Baysal’ın oğlu Mehmet Baysal, düzenlenen bir törenle dünya evine girdi. Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkan yardımcısı olan Mehmet Baysal ile Fatmanur çiftinin nikahını Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz kıldı.

 

Edinilen bilgilere göre Mersin’de uzun yıllardır Ak partinin çeşitli kademelerinde yer alan ve halkın içinde taht kuran Ak Parti Toroslar Belediye Meclis üyesi ve Ak parti’nin önemli isimlerinden olan iş insanı Salih Baysal’ın oğlu olan Ak Parti Mersin İl Gençlik kolları Başkan Yardımcısı Mehmet Baysal, düzenlenen bir  törenle dünya evine girdi.

Yenişehir ilçesinde Palmira düğün salonunda düzenlenen düğün törenine Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Gültak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, Toroslar İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet, Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı  Bekir Topçu, Ak Parti Mersin Büyükşehir Meclis üyeleri Zafer Şahin Özturan, İsmail Yerlikaya Erhan Çontar,  Akdeniz Kent konseyi Başkanı Mustafa Erim, Ak Parti Mersin, Toroslar, Yenişehir ve diğer ilçe teşkilatlarının yöneticileri, Ak Parti Mersin İl Gençlik ile kadın kolları yöneticileri, Toroslar Belediyesi Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile Mersin Bürokrasi ve iş dünyasından ile Baysal ailesinden çok sayıda kişi katıldı.

Misafirlerini kapıda ilgiyle karşılayan Salih Baysal, misafirleriyle tek tek ilgilenerek herkese hoşgeldiniz dileğinde bulundu.

Genç güzel çiftin nikah şahidi Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Gültak, Toroslar Belediye Başkanı Atsız  Afşin Yılmaz, Toroslar İlçe Kaymakamı, Ak Parti Toroslar İlçe Başkanı  Bekir Topçu, Ak Parti Mersin Büyükşehir Meclis üyeleri Zafer Şahin Özturan, İsmail Yerlikaya olurken, Toroslar Belediye Başkanı Afşin Atsız Yılmaz ise nikahlarını kıldı.

Çiftlere bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulunan Yılmaz, bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Akdeniz Belediye Başkanı Muhammed Mustafa Gültak, ise mutlu çiftlere düğünlerinin hayırlı olmalarını isteyerek, evlilik cüzdanını geline takdim ederek, evlilik cüzdanını kadınlara verdiğini söyledi.

Nikah töreninin ardından düğüne katılan başkanlar ve diğer konuklar gelin ve damatla birlikte halay çektikten sonra düğün sona erdi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir