Ana Sayfa / Manşet / TARSUS KARAVANPARK,YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

TARSUS KARAVANPARK,YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

Tarsus Belediyesi tarafından hizmete açılan, yurtiçinden ve yurtdışından karavan sahibi misafirlerin konakladığı Karavan Park, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavan Park, ücretsiz su, konaklama ve elektrik hizmetinin yanında doğal güzellikleri ve tarihi kent merkezine oldukça yakın olması sebebiyle yoğun ilgiyle tercih ediliyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kenti turizme açma çalışmalarından biri olan Karavan Park, karavan sahibi misafirlerin adeta ilgi odağı haline geldi. Yurtiçinden ve yurtdışından çok sayıda karavancı, Tarsus’un en güzel yerinde kurulan Karavan Park ile tatilin tadını çıkarmaya devam ediyor. Karavan parkı kullanan gezginlere konaklama, su ve elektrik ücretsiz olarak sağlanıyor. Alan içerisinde tuvalet, duş, atık su boşaltma alanı ve çeşitli alanlar da bulunuyor. Tarsus Şelalesi kıyısında kurulan Karavan Park doğal güzelliklerinin yanında ayrıca endemik ve aromatik şifalı bitkiler, portakal, limon ve mandalina ağaçları da bulunduruyor. Kent merkezine yakın olması ile ziyaretçiler Tarsus’u da gezme imkânı buluyor. Ülkenin çeşitli bölgelerinden misafirlerini ağırlayan Karavan Park, aynı zamanda Danimarka, Almanya, İtalya ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden gezginlere, aileleriyle birlikte karavan keyfi yaşatıyor. Başkan Bozdoğan’ın da sık sık ziyaret ederek misafirler ile sohbet ettiği Karavan Park, yurtdışı ve yurtiçinde sosyal medya fenomenleri, turistler ve youtuberler tarafından paylaşılıyor ve iyi yorumlar alıyor. Karavancılar tarafından Google üzerinden rekor beğeni alan Karavan Park Youtube üzerinden sayısız misafir tarafından paylaşılıyor.

“KEDİMİZ VE KÖPEĞİMİZ İLE AİLE BOYU BURADA ÇOK GÜZEL VAKİT GEÇİRDİK’’

Karavan Park’ı deneyimlemek üzere Antalya’dan gelen Latif Demir ve Fatma Demir ailesi çok memnun kaldıklarını dile getirerek,  “Buraya geldiğimizde karşılaştığımız doğal güzelliklere hayran kaldık. Antalya’dan geliyoruz ve bu hizmetin verildiğini görünce hemen burayı deneyimlemek istedik. Bir gün kalacaktık ancak 3 gündür buradayız ve ayrılmak istemiyoruz. Lavabolar çok temiz, duş imkânı sağlanıyor. Kedimiz ve köpeğimiz ile aile boyu burada çok güzel vakit geçirdik. Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın bu projesi tüm belediyelere örnek olmalı. Bir karavan sahibinin ihtiyacı olan her şey burada bizlere sunulmuş. Çalışanların ilgisi de bizleri çok memnun etti. Arkadaşlarımıza burayı tavsiye edecek ve yeniden burayı ziyaret edeceğiz. Her şey için teşekkür ederiz.’’ diye ifade ettiler.

“OLANAKLARI ÇOK GÜZEL VE ÜCRETSİZ OLMASI DA BİZLERE RAHATLIK SAĞLIYOR’’

Adana’da olmadığı için sık sık Tarsus Karavan Park’a geldiklerini belirten Semiha Göğüsgeren, Fatih Göğüsgeren ve Nihat Şan, ‘’Adana da böyle bir yer olmadığı için biz burayı tercih ediyoruz. Sık sık karavanımız ile geliyoruz. Tarsus’un il olmasına yönelik başlatılan kampanyayı da destekliyoruz. Vatandaşlar için böyle bir hizmet veren bir ilçe belediyesi tabiki il olmayı hak ediyor. Tüm büyükşehir belediyelerinin de böyle bir hizmet vermesini istiyoruz. Olanakları çok güzel ve ücretsiz olması da bu ekonomik koşullarda bizlere rahatlık sağlıyor. Her şey için belediyemize ve Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ a teşekkür ederiz. Geçen geldiğimizde kendisiyle burada karşılaşmış ve sohbet etmiştik.’’ diye konuştu.

“ARKADAŞLARIMIZIN TAVSİYESİ ÜZERİNE GELDİK’’

Ankara’dan bir tavsiye üzerine geldiklerini belirten Orhan ve Mine Özhan çifti,’’ Burayı bir arkadaşımızın vesilesi ile keşfettik. Alanı incelemeye geldik. Çok güzel görünüyor. Şartları biz karavancılar için çok güzel. Burada konaklamak üzere karavanımızı alana park ettik. Böyle bir hizmet için belediyemize ve başkanımıza teşekkür ederiz.’’ şeklinde ifade etti.

“BİR SPORCU OLARAK BURAYA KARAVANIM İLE SIK SIK GELİYORUM’’

Sporcu ve karavan sahibi Azmi Erdoğan, ’’Ben Tarsus’ta Iron Man lakaplı bir sporcuyum, geçen hafta İtalya’dan geldim, çeşitli derecelerim var ve bir sporcu olarak buraya karavanım ile sık sık geliyorum. Tarsus’a kazandırılan güzel bir alan. Tüm olanaklar sağlanıyor ve herkes çok güler yüzlü. Her şey için teşekkür ederiz’’ dedi.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Başkan A. Vahap Şehitoğlu ve yönetim ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir