Ana Sayfa / Manşet / Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet Yorgun, CHP’den Milletvekilli A. Adayı olduğunu açıkladı

Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet Yorgun, CHP’den Milletvekilli A. Adayı olduğunu açıkladı

Hikmet Durgun-

Mersin’in tanınmış simalarından Atatürkçü Düşünce Derneği Kurucularından Sosyal Hizmet Uzmanı Ahmet Yorgun, CHP’den Milletvekilli Aday Adayı olduğunu açıklayarak, partisine değer katacağını ve oylarını artıcağını söyledi.

Mersin CHP’nin tanınmış ve sevilen simalarından olan Yorgun, aday adaylığını duyurmak amacıyla sabah saatlerinde Mersin Tenis Kulübünde, kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Mersin Gazeteciler Cemiyet Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Yazar Ahmet Akın ile ve çok sayıda önemli gazetecinin katıldığı toplantıda konuklarıyla ilgilenen Yorgun, neden aday adayı olduğunu anlattı.

Mersin’de sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptığını ve Mersin’deki sivil toplum örgütleriyle iyi ilişkilerinin olduğunu aktaran Yorgun, siyasetin genel ve yerel sorunlarına yönelik düşüncelerini paylaştı.

Mersin’in sorunlarına hakim olduğunu ve çok uzun yıllardır CHP’de olduğunu dile getire Yorgun halen parti delegesi olduğunu kaydetti.

1992 yılından bu yana CHP’nin üyesi olduğunu belirten Yorgun, “Kendimi, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği gençlerden biri olarak görüyorum. 2023’te yapılacak seçimler tarihi bir seçim olacak.2017’de yapılan referandum sonucunda Anayasa değiştirildi, sistem de değişti. 2018’den beri ülkenin durumu ortada, demokrasi, demokrasi olmaktan çıkmıştır. Yapılacak tarihi seçimde Mersinlilerin temsilcisi olmak istiyorum. Türkiye ve Mersin sevdamız tüm yüreğimizi dolduruyor. Bu inançla Mersin’in sorunlarının çözümüne talibiz. Esas olan halktır. Katılımcı bir anlayışla, halkla birlikte aşılamayacak bir güçlük yoktur” dedi.

Hem Mersin merkez hem de Batı Mersin’de çok tanındığını ve Mut başta olmak üzere ikinci bölgeye de sürekli gidip oradaki insanlarla iyi bir iletişim içerisinde olduğuna dikkat çeken Yorgun, “Aslında CHP’ye değer atacak ve partinin oyları artıracak kişilerden biriyim. Çünkü her kesimden oy alabileceğimi düşünüyorum. ” diye konuştu.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

GÜNDEM Türkiye BM çalışanları: Yoksulluk sınırında yaşıyoruz, sesimizi duyun

Türkiye BM çalışanları, yoksulluk sınırında yaşadıklarını vurgulayarak diğer ülke çalışanlarından daha az maaş aldıklarını söyledi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir