Ana Sayfa / YEREL YÖNETİMLER / Sokağın Sesi Platformundan öksüz yetim çocuğa sürpriz doğum günü kutlaması

Sokağın Sesi Platformundan öksüz yetim çocuğa sürpriz doğum günü kutlaması

Hikmet Durgun-

Mersin Sokağın Sesi Platformu, 23 Nisan nedeniyle depremde annesini ve babasını kaybeden Özgür çocuğa doğum günü kutlaması sürprizi yaptı. Vahap Seçer hayranı olan Özgür Karışık, Seçer’i biran önce ziyaret etmek istiyor. Mersin Sokağın Sesi Platformu Sözcüsü Nizamettin Yalçın, platform olarak nerede bir yetim ve öksüz varsa yanlarında olduklarını ve mağdur ihtiyaç sahibi vatandaşlarla dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi.

Mersin’de faaliyet gösteren Mersin Sokağın Sesi Platformu, 23 Nisan Haftası etkinlikleri kapsamında 1998 İstanbul depreminde annesini ve babasını kaybeden Özgür Karışık adlı çocuğa sürpriz doğum günü kutlaması sürprizi yaptı. Mersin’in merkez Toroslar ilçesi Demirtaş mahallesinde nenesi ve dedesiyle yaşayan Özgür adlı çocuk evine doğum günü pastasıyla gelen Mersin Sokağın Sesi Platformu Sözcüsü ve üyelerini görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Doğum günü kutlaması için Mersin Sokağın Sesi Platformuna teşekkür eden Özgür Karışık, platform sözcüsü Nizamettin Yalçın ve üyelerine teşekkür etti. Doğum günü pastası üzerindeki mumları üfleyerek daha sonra pastayı kesen Karışık, yanlarında oldukları için Nizamettin Yalçın’a sarılıp duygu dolu anlar yaşadı. Karışık’ın annesi ve dedesi de duygu dolu anlar yaşadı.

Odada Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in resmi asılı olurken, Karışık, Vahap Seçer’le 6 aydır görüşmek istediğini ve biran önce bu görüşmenin gerçekleşmesi için yardım istedi.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Mersin Sokağın Sesi Platformu Sözcüsü Nizamettin Yalçın, platform olarak nerede bir yetim ve öksüz varsa yanlarında olduklarını belirterek, şöyle konuştu;  Anne ve babasını kaybeden Özgür kardeşimizin durumu bize iletilir iletilmez hemen harekete geçtik. Geçen hafta ona giysi ve ayakkabı desteğinde bulunduk. Bugün ise 23 Nisan bide benim doğum günümdü. Ben hiç bir zaman doğum günümü kutlamadım ama kendi doğum günümün yerine ihtiyaç sahibi ve mağdur durumdaki insanların doğum gününü kutladım. Bu akşam da öyle yaptık. Özgür Karışık’ı evinde sürpriz bir şekilde ziyaret ederek doğum gününü kutladık. Kendisi çok sevindi ve etkilendi. Kutlamada duygu dolu anlar yaşandı. Kendisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i çok sevdiğini ve ziyaret etmek istediğini söyledi. Kendisi Seçer’e hayran olduğun dile getirdi. Biz platform olarak Özgür kardeşimizin yanında olacağız.”

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKANLAR SARIYILDIZ VE ARSLAN, SEÇER’İ AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir