Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Siyaset Yorumcusu Turgay Akyüz’den Sedat Peker’le ilgili dikkat çekici analiz

Siyaset Yorumcusu Turgay Akyüz’den Sedat Peker’le ilgili dikkat çekici analiz

Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan ve Ankara’nın nabzını yakından takip eden siyaset uzmanı Turgay Akyüz, Organize suç Örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarıyla ilgili dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan ve Ankara’nın nabzını yakından takip eden siyaset uzmanı Turgay Akyüz, Organize suç Örgütü lideri Sedat Peker’in açıklamalarına sert tepki gösterdi ve Peker’in açıklamalarının vatanseverlikle bağdaşmadığının altını çizdi.

Dikkat çekici yazısında “Adalet ve kalkınma partisinin genel başkanı ve devletimizin başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan dünya siyasetine yön vererek yeni dünya düzeninde sömürgeci küresel patronlarının oyunlarını bozmuştur “diyen Akyüz, şöyle devam etti:” Türkiyesiz Ortadoğu’da denklem kurumayacağını Dünya’ya ispat etmiştir o yüzden küresel güçlerin hedefi hâline gelmiştir 2013ten 15 temmuz kadar aramıza sızan küresel güçlerin işbirlikçilerine karşı halkımızla beraber tek vücut olarak o hainleri gerekli dersler verilmiştir küresel güçler yeni bir işbirliği hain bularak Liderimizin en büyük destekçisi içişleri bakanı sayın Süleyman Soylu’yu yıpratma politikasıyla Liderimizin gücünü kırma yoluna başvurmuşlardır. Biri sosyal medyada şovmeni aklı kiralık ilaç cesaretiyle konuşan sahte vatansever şahsiyet devletin sırlarını pazarlama dizisi oynuyor buradan o şovmene söylüyorum ; biz bu film 17 -25’te yaşadık ağababalarına söyle yeni senaryo yazınlar sana bu film tutmaz. Çakma vatansever eskiden kabadayılar vardı sırlarla mezara gittiler sen ve senin gibi çakma vatanseverlere kızmıyorum. İçimizdeki devletin sırlarını seninle paylaşan sözde vekil ve hain devlet memurlarına kızıyorum senin gibileri meşhur ettiler. Sayın cumhurbaşkanımız külliyeden başlayarak genel merkez ve bazı bürokratları gözden geçirmese seninle iş tutanları liderimiz tespit edip seninle birlikte yargılamasa 18 yıllık ciddi mücadele emek verdiğim ve bu uğurda ciddi sağlık mücadeledesin verdiğimi partime hakkımı helal etmem.. Liderimiz emretsin yeter Şahsiyeti referansımdır.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’DEN 23 NİSAN KUTLAMASI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir