Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Siyaset Yorumcusu Turgay Akyüz’den önemli yazı

Siyaset Yorumcusu Turgay Akyüz’den önemli yazı

Siyaset bilimcisi ve iş insanı Turgay Akyüz yaptığı açıklamada, Ak Parti de yapılan yanlışları kaleme aldı.

Akyüz, tweitter hesabından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

Yıllarca emek verdiğim Adalet ve Kalkınma Partisi önümüzdeki seçimlerde sonuçları hüsran olacak bir seçime götürülmek isteniyor.
Bu yapılan yanlışları görmezden gelenler ihanet ediyorlar.
Bunlar sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ortamı güllük gülüstanlik gösteriyorlar, bu yanlışlar Ak Partinin tüm teşkilatlarında yapılmaktadır,bunu yapanlar ihanet içindeler diyen Akyüz bunların bir kaç nedeni var.
A : 2002 ruhundan koptuk.
B: Yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımızla değiştirdik.
C: Tabandan ve yeni yetişen gençlikle uzaklaştık.
D: Atanan bürokratlar kibirlerinden dolayı vatandaşları tepeden bakmaları dolayı vatandaşlardan koptuk.
E: Gençlere biz – siz politikası yaparak gençliği Partiden soğutarak ve başka Partilerin diyalog kurma arayışına terk ettik.
F: Maalesef teşkilatılanmada dava adaylarıyla para adamları arasında tercih yaparak bireysel menfaatini düşünen teşkilatlara dönüştürdük.
G: Ak Parti kurulduğunda 2002 ruhu taşıyan dava adamlarını teşkilatlardan ve Partiden öteleyerek uzaklaştırdık.
Tüm bu yanlışlara rağmen 2002 ruhunu tasiyan dava adamları bütün engelere rağmen Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmadıklarınıda söyleye bilirim.
Teşkilatlar tarafından mevki makamlara getirilen insanlarda liyakatı ve işinin ehli kriterini ortadan kaldırdık dost ahpap ilişkileriyle bürokrasiye adamları atattık, onlarda kendilerini oraya taşıyanların dışında kurulduğu günden beri Partiye emek verenleri yok sayarak başka yerlere hizmet etmeye başladılar.
Her ilde olduğu gibi Ankarada’da bürokratlar vatandaşlara yukardan bakıyorlar kibir ve güç zehirlenmelerinden dolayı hiç kimse yanlarına yaklaşamıyor, güç zehirlenmesi olan bu şahıslar ve ihanet eden bürokratlar gün geçtikçe sayıları arttığını görmek Parti tabanını üzüyor.
Kısacası bu yeni Akpliler ve onlara bağlı bürokratlar Reise en büyük ıhaneti yapıyorlar diyen Akyüz sözlerine şöyle devam etti.
Bütün bu olumsuzluklara rağmen yinede Reisin yanında tarafı net olan bir kardeşi olarak bu eleştirilerimi dikkate almasını Ümit ediyorum

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

DUTAR ERDEMLİLİ EMEKLİLERE AYLIK NAKİT DESTEĞİ SAĞLAYACAKLARINI MÜJDELEDİ!

31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Erdemli Belediye Başkan ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir