Ana Sayfa / Manşet / Sedat Peker, gündeme damgasını vuran videoların 6’ncısını paylaştı çok şok iddialarda bulundu

Sedat Peker, gündeme damgasını vuran videoların 6’ncısını paylaştı çok şok iddialarda bulundu

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, gündeme damgasını vuran videoların 6’ncısını paylaştı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, gündeme damgasını vuran videoların 6’ncısını paylaştı.

Sedat Peker’in konuşması şöyle: Konuk bir oyuncu alacağız ama bizle bir süre gelecek. Demirören var. Acayip de bir ismi var, Demirören. Sert adam demirleri ören bir adam. Ona da bir isim vereceğim, çünkü o isme layık değil.

Bir de Yıldırım Demirören, böyle bir isim böyle bir adam. Adana bölgesinde pamuğa pambık derler. Bundan sonra bu arkadaşı Pambıkören diye yoklamalarda sayacağım. Pambıkören deyince anlayın.

Bugün Mehmet Ağar’ın ameliyat olduğunu öğrendim onun sonucu çıkana kadar onunla ilgili espri yapmayacağım. Pelikancıları unutmadım ama bu ara Süslü Süleyman’a taktığım için ondan bahsedeceğim

İkinci kırılma noktası Elazığ’da şehit ailelerine yaptığımız ziyarette yaşandı. O gün Mehmet Ağar aradı. Derin Mehmet ‘Elazığ mitingini iptal eder misin? O gün orada CHP’nin de mitingi var, ortalık karışabilir’ dedi. Bizim Kafkas-Karadeniz kültürümüzde şehit aileleri devlet başkanından bile önemli, o nedenle iptal edemeyeceğimi söyledim. Daha sonra valilik kararıyla miting iptal edildi. İkinci kırılma noktası burası oldu. Biz tahakküm altına emir altına girecek insanlar değiliz.

Namusu maaşı kadar olan bazı gazeteciler diyor ki; ‘Bu adamın anlattıklarına mı inanacaksınız?’ Bu işleri cami hocası mı bilecek. Bu işler pis işler, pis işleri de pislikler bilir. Anlattıklarımın doğru olduğunu milyonlar biliyor. Halkı durduramazsınız. Anlatımlarımda ismi geçenler, sakın beni yalanlayacak şeyler yapmayın. Ben dersime çalışırım. Çok çalıştım. Yemin ederim sizi rezil ederim. Sokağa çıkamaz hale getiririm. Bana bunu yapmayacaksınız. Bileğimizi koyuyoruz ortaya. Ben kesmem tabi çünkü ben sağlamcıyım.

Şimdi kendi yaptıklarımı anlatacağım. Delilleriyle anlatacağım. Aydın Doğan dönemindeki Hürriyet gazetesine yapılan saldırıyı ben yaptırttım. İsmini söyleyemeyeceğim bir milletvekili geldi rica etti. Ben gazeteyi bastırttım. Demirören senin oturduğun koltukta benim emeğim var. Bu sefer o yolladığınız aracılarla beni kandıramayacaksınız. Zaman kazanmak için o yolları yemem ben.

Sedat Peker’in 6’ncı videosundaki iddialar şöyle:

2015’te Hürriyet Gazetesi’ne AKP Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın liderliğinde yapılan saldırıyı Peker “AK Partili bir milletvekilinin isteği üzerine organize ettiğini ve Demirören’in gazeteyi almasını sağladıklarını” iddia etti.

Sedat Peker, videoların ardından Süleyman Soylu’nun 613 kişiyi dinlemeye aldığını iddia etti.

Tarihin en büyük uyuşturucu operasyonu olarak adlandırılan ancak hiç uyuşturucu yakalanmayan Bataklık Operasyonu’nda tutuklanan Yeniköy Motors’un sahibi Nevzat Kaya’nın, Süleyman Soylu’nun oğluna ait ihtisaslı plakayı kendi arabasında kullandığını iddia etti. Kaya’nın kullandığı plaka, Peker’in iddiasına göre, operasyondan 10 gün önce kaldırıldı. Soylu’nun oğluyla telefon irtibatı da 10 gün önce kesildi. Yine Peker’in iddiasına göre; Soylu’nun oğlu Nevzat Kaya’ya “5 milyon dolar verirsen seni dosyadan çıkarırız” teklifini götürdü.

Peker, MASAK Başkanı’nın eşi hakkında FETÖ soruşturması olduğunu ve bu yolla başkanın ‘esir’ alındığını iddia etti. Peker’in iddiasına göre; arkasında KOM Daire Başkanı ve Emniyet Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu’nun olduğu operasyonlar sipariş usulü ile MASAK başkanına yaptırılıyor.

Sedat Peker, Süleyman Soylu’nun Demorkat Parti Genel Başkanı olduktan sonra Erdal Aras’ı MKYK üyesi yaptığını söyledi ve “Erdal Aras benim adamım” dedi.

Sedat Peker, Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın özel kalemi Hasan Doğan’ı takip ettirdiğini öne sürdü. Peker iddiasını, Holoğlu’nun elemanı olan bir kişiye dayandırdı.

 

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Mersin’de kadınlar erkek şiddetine karşı basın açıklaması yaptı

Mersin Kadın Platformu, ülkede artan kadın cinayetlerine, transfobiye, erkek şiddetine ve cezasızlık politikalarına tepki göstererek, ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir