Ana Sayfa / Manşet / Ömrünü eğitime adayan Naci Durmaz, AK Partiden Milletvekili Aday adaylığı baş vurusunu yaptı

Ömrünü eğitime adayan Naci Durmaz, AK Partiden Milletvekili Aday adaylığı baş vurusunu yaptı

Mersin’ de bir çok  okullarda Müdür olarak görev yapan Eğitimci Naci Durmaz, ve daha önce 27. dönemde ise AK Partiden milletvekili  adayı oldu.   Bu günde bir çok sevenleriyle birlikte AK Parti İl başkanlığına gelerek  14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili seçimleri için Ak Parti Mersin Milletvekili aday adaylığına müracaatını İl Başkanı Adem Aldemir’e  yaptı.
Durmaz, ‘Eğitime adanmış bir ömürle edindiğim deneyimlerimle herkesin ve herkesimin adayı olarak Partimize, Mersinimize ve ülkemize hizmet edeceğim. Hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.
Naci Durmaz’ın Özgeçmişi

09.08.1960 Batman doğumluyum. Kırk yıllık öğretmenliğimin otuzbeş yılını yönetici olarak sürdürmekteyim. Halen Mersin Toroslar Eyüp Aygar Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yapmaktayım. Eşim Karadeniz olup doğma büyüme Mersinlidir. Halen Mersin Gazi Anadolu Lisesi Felsefe Gurubu öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Mersin doğumlu 2 kız çocuğum var. 1992 yılından beri Mersin’de yaşamaktayız. Bu süre zarfında Mersin merkezde sekiz farklı okulda okul müdürlüğü yaparak ortaöğretimde yaklaşık elli bine yakın öğrenci ve ailesi ile yüz yüze iletişim içerinde bulundum. Eğitim süreçleriyle ilgili zamanımın büyük çoğunluğunu öğrenci velilerimin evlerinde, sokaklarında geçirmekteyim…

Durmaz Hedefini açıkladı

Meslek yaşamım ve hayatım boyunca edindiğim bilgi ve tecrübelerimi mensubu olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi vasıtasıyla başta yaşamımı sürdürdüğüm Mersinimiz, milletimiz ve ülkemiz üzerinde tesis etmek istiyorum.

12 Haziran 2011’de yapılan 24. dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olmuştum.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan 27. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın tensipleriyle Ak Parti’den Mersin 11. sıra Milletvekili Adayı oldum.

Aday olduğum günden bu güne kadar geçen süre içerisinde seçilmiş bir milletvekili gibi aşkla, şevkle, usanmadan, bıkmadan bu kutlu davaya hizmet etmeyi görev addettim. Bundan sonra da Mersin’e, ülkeme ve partime sadakatle bağlı kalarak hizmet etmek en büyük arzumdur. Şahsıma verilen tüm görevleri layıkı ile yerine getireceğime tüm Mersinliler yürekten inanmaktadır.

Partimin büyük önem verdiği gençlerle yaklaşık 30 yılı aşkın süredir Mersin merkezde gençlerle iç içe yaşayarak eğitim öğretimlerine katkı sunmaktayım. Mersin’e geldiğim yıllarda 14-18 yaş grubunda olan gençlerimiz bugün 44-50 yaşına eriştiler. Bu süreçte birçok meslek grubuna mensup gençlerin yetişmesine katkı sundum. Doğu Anadolu kökenli olmamın yüklediği sorumluluk ile Anadolu insanımızın üzerime yüklediği misyonun bilincindeyim.

Farklı sivil toplum kuruluşlarında (Diyarbakırlılar Vakfı, Batmanlılar Derneği ve Gümüşhaneliler Derneği) görev aldım. Kurulduğu günden bu yana 20 yılı aşkın süredir ara vermeden çalışmaktaktayım.

Mersin‘de tanınırlık ve bilinirlik açısından Milletvekili adaylığına en uygun siyasi kişi ve karakter olarak tanındığım kanaatindeyim.

Bu nedenle 28. dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde; partimize Mersinimize ve ülkemize hizmet etmek istiyorum.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ – SADECE HAKİKATİN PEŞİNDE KOŞAN GAZETECİLERİN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir