Ana Sayfa / YURT HABERLERİ / Negelio’dan Sürpriz Anneler Günü kutlaması Negelio kadın kuryeden Anneye çiçekli kutlama

Negelio’dan Sürpriz Anneler Günü kutlaması Negelio kadın kuryeden Anneye çiçekli kutlama

Mersin’de sanal market olan Negelio Sanal Market, 9 Mayıs Anneler Günü dolaysıyla kadın kuryeyle yolda yürüyen anneye bir sürpriz yaptı. Kadın Kurye anneye çiçek vererek anneler gününü kutladı.

Negelio Sanal Market, sosyal kültürel çalışmalar kapsamında sürpriz bir çalışmaya imza attı. Anneler Günü dolaysıyla birçok annenin Anneler Günü’nü kutlayan Negelio, Yenişehir ilçesinde foruma yakın bir bölgede yolda yürüyen bir anneye sürpriz yaptı.

Negelio çalışanı Kadın Kurye, anneler günü için getirdiği çiçeği anneye vererek anneler gününü kutladı.  Sürpriz karşısında şaşıran anne kendilerine bu inceliği gösterdikleri için ve anneler günlerini kutladıkları için Negelio’ya çok teşekkür etti.

Negelio Kadın kurye ise Negelio olarak her zaman kadına ve annelere büyük bir değer verdiklerini ifade ederek, bu ve benzeri etkinlikleri sürekli yapacaklarını dile getirdi. Negelio çalışanı Pandeni olmasaydı Anneler Günü nedeniyle bir müzik dinletisi ve güzel bir etkinlik vermeyi istediklerini de sözlerine ekledi.

NEGELİO Nedir?

NEGELİO, konumlandığı ve konumlanacağı şehirlerde bulunan popülasyona, market ürünlerini kurye aracılığıyla hemen ulaştıracak bir e-grocery / online market girişimidir. Ürün portföyü kişi ihtiyaçlarının tamamının karşılanabileceği zengin bir içeriğe sahiptir.

NEGELİO normal fiziki bir market değildir. Ürün satış faaliyetlerini yalnızca cep telefonuna indirilen NEGELİO aplikasyonu (uygulama) üzerinden online yürütür. Sipariş verilen ürünler NEGELİO çalışanı olan kuryeler aracılığıyla hemen teslim edilmek üzere, müşteri adresine ulaştırılır.

Misyon

Negelio ailesi olarak tüm çalışmalarımız yüksek kalite, hızlı teslimat, dengeli fiyat odağı ile müşteri memnuniyeti ekseninde kurgulanmaktadır.

Negelio ürün portföyünde bulunan ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra, hizmet verilen bölgelerde temiz, doğaya saygılı, sağlıklı üretimi benimsemiş yerli üreticileri ve kooperitifleri de kapsayan bir market modeli benimsemiştir. Negelio, dünyamızı ve kaynaklarımızı koruma amaçlı, yerli ve ithal bilinir markaların yanı sıra butik ve yerli üreticiler ile işbirlikleri yapar. Doğal, sağlıklı ve çevreci olan bu ürünlerin ulaşılabilirliğini artırmak NEGELİO’nun önemli bir misyonudur.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKANLAR SARIYILDIZ VE ARSLAN, SEÇER’İ AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir