Ana Sayfa / EKONOMİ / MİMARLAR YENİ YIL KAHVALTI ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELEREK BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

MİMARLAR YENİ YIL KAHVALTI ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELEREK BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Mersin Mimarlar Odası, yeni yıl dolaysıyla üye ve yöneticileriyle birlikte bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Anlamlı buluşmaya çok sayıda mimar katılırken, etkinlikte dayanışmanın güçlendirilmesi mesajı verildi.

Mervan İnşaat sponsorluğunda, dayanışma ve kaynaşma kahvaltı programına  Mersin Mimarlar Odası Başkanı Ünal Şahin, yöneticiler ile çok sayıda üye katıldı. Bir kafede gerçekleşen etkinliğe Mersin Mimarlar Odası Başkan Yardımcısı Esra Şeker, Yönetim Kurulu üyesi Şehmus Cindioğlu, Talat Şeker ile çok sayıda kişi katıldı.

Mersin Mimarlar Odası Başkanı Ünal Şahin, kahvaltılı buluşmaya gelenlere geldikleri için teşekkür ettiğini belirterek, sosyal kültürel çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

 Etkinlikte bir konuşma yapan Mimar Esra Şeker, “yeni yıl kahvaltı etkinliğinde bir araya gelmekten ve sizleri bu etkinlikte görmekten büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Oda kültürünün gelişmesinde pekiştirilmesinde, aramızdaki kaynaşmanın artması amacıyla yapılan bu etkinliklerin çok önemli olduğunu ve daha sık yapılmasının faydalı olacağını düşünüyoruz. Biz yönetim kurulu olarak göreve geldiğimizden bu yana en çok istediğimiz, uğraş verdiğimiz konuların başında üyelerimizin arasındaki bağı güçlendirmek, pekiştirmek oldu. Odamızın katılımcı, farklılıkların olduğu, enerjisi yüksek bir oda olmasını istedik. Bizim asıl sorunlarımızın mesleki konular, mesleki itibar, işsizlik, proje ücretleri, ruhsat süreci gibi sorunların olduğunun da farkındayız. Ancak bunları düzeltebilmek içinde en başta birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden etkinliklerimizi daha çok meslektaşımızın bir araya gelmesiyle yapabilmek kamuoyuna daha olumlu yansıyacaktır. O zaman asıl sorunlarımızın daha hızlı çözüme kavuşacağını düşünüyoruz. ”

“Yeni yılda da çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmek istiyoruz.” Diyen Şeker, “Umarım katılım gösteren üyelerimiz etkinlikten keyif almışlardır. Herkesin yeni yılını kutlar, yeni yılda başarılı, sağlıklı ve bol kazançlı bir yıl dileriz. Katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza, öğrenci kardeşlerimize ve katkılarından dolayı Mervan İnşaata teşekkür ederiz.” diye konuştu.

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Burgazlı, 23 Nisan’ı kutladı; Geleceğimiz çocuklardır

Toplu taşıma, turizm ve birçok alanda faaliyet gösteren Ebru Tour ve Fun Tour Yönetim Kurulu ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir