Ana Sayfa / KADIN / MHP Lideri Bahçeli Mersin’de önemli açıklamalarda bulundu

MHP Lideri Bahçeli Mersin’de önemli açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Mersin’de partisinin “Aday belli, Karar net” mitingine katıldı. Millet Bahçesi yanındaki alanda gerçekleştirilen mitinge çevre illerin yanı sıra Mersin’in ilçelerinden yoğun katılım oldu. Yaklaşık bir saat geç başlayan mitingde MHP Lideri Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi.

Türk ve Türkiye’yi ak ve parlak gördüklerini belirterek konuşmasına başlayan Bahçeli,  “Aziz milletimize gönülden inanıyoruz. Türkiye’yi üzerinde hesapların yapıldığı, oyunların kullanıldığı bir ülke olmaktan çekip çıkarmak istiyoruz” dedi. Bu sürecin meşakkatli ve zor olduğuna değinen Bahçeli, “İnsan üstü emek ve fedakarlık gerektirir. Hamdolsun bu yürekli duruş Cumhur İttifakı’nda ve MHP’de gerektiğinden fazla vardır. Türkiye Cumhuriyetini ve Türk vatanını kurtaran Kuvayı millîye ruhu bir dönemin cumhur ittifakıydı. Zira Cumhur İttifakı Türk Milletinin ta kendisidir. Özlemlerinin ve özgüvenlerinin ta kendisidir. Bu ittifak ihanetlere karşı her zaman set çekmiş baraj olmuştur. İstilacı güçlere karşı cephe almıştır.  Canla başla kahramanca direniş göstermiş ve bundan sonra da aynı kararlılık ile göstermeye devam edecektir” şeklinde konuştu.

“BİZİM GÜVENCEMİZ MERSİN, GÜCÜMÜZ TOROSLARDIR”

“Bizim güvencemiz Mersin, gücümüz Toroslardır” diyen Bahçeli, şöyle devam etti: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk demiştir ki, ‘Arkadaşlar gidin Toros Dağlarına bakın eğer orada tek bir Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa şunu çok iyi biliniz ki, bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet bizi yenemez.’ Dumanımız her yerde tütüyor dualarımız dileklerimiz ve dirayetimiz vatanın her yöresinde dalga dalga yükseliyor. Kardeşlik bağlarımız, kırılmadan vatan sevdamız küllenmeden millet varlığımız küflenmeden yöresi ve kökü ne olursa olsun, 85 milyon Türk vatandaşımız al bayrağın altında bir olmayı sürdürmüşüzdür. Her vatandaşımıza çağrımdır gelin bu haklı mücadeleye siz de dahil olun. Gelin sizindi payınız olsun. Arsızlara, namussuzlara, tefecilere, tezgahçılara, yağmacılara, istismarcılara, inkârcılara, soysuzlara, ruhunu satmışlara karşı bir olalım diri olalım el ele verip hep birlikte Türkiye gibi duralım. 2023 bu söylediklerimin hepsi için bir kader ve karar yoludur. 2023 yılında tarihi bir seçim yapacağız, hem Cumhurbaşkanını seçeceğiz hem de 28. Dönem TBMM’yi belirleyeceğiz. Artık bütün yollar 2023 seçimlerine bağlıdır. Vakit an ve an yaklaşmakta çember gün ve gün daralmaktadır.  Bizim kararımız nettir. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara fark ile tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesidir. Soruyorum sizlere bu hedeflere birlikte yürümeye kararlı mısınız? Bize destek olacak mısınız? Üç hilalin yanında duracak mısınız?  Beraber miyiz? Birlikte miyiz?”

“CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR”

Konuşmasında sık sık adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunun altını çizen ve Mersinlilerden Erdoğan için oy isteyen Bahçeli, “Türkiye’yi yenemeyecekler, Türk milletini geçemeyecekler, birbirlerine ne yaparlarsa yapsınlar zilletin fermanını kabul ettiremeyecekler. Değerli vatandaşlarım aziz dava arkadaşlarım iktidar her rejim ve yönetim sisteminde vardır. Millet İttifakı birbirini yerken adaylık pazarlığı kızışmışken cumhur ittifakının adayı belli kararı nettir. Bizim Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Akıl oyunlarına teşebbüs edeneler kendi oyunları ile baş başa kalacaklardır. Cumhur İttifakı cumhuriyetin 100. Yıl dönümünde muazzam bir demokrasi zaferi ile Türk ve Türkiye yüzyılının temellerini atacaktır. Buna hiç kimse engel olamayacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ – SADECE HAKİKATİN PEŞİNDE KOŞAN GAZETECİLERİN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, demokratik yönetimlerde basının gücü ve etkisinin ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir