Ana Sayfa / Manşet / MESİAD Yüksek İştişare Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, Kurban Bayramını kutladı

MESİAD Yüksek İştişare Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, Kurban Bayramını kutladı

MESİAD Yüksek İştişare Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayınlayarak Kurban Bayramını kutladı.

MESİAD Yüksek İştişare Kurulu Başkanı Adnan Gündoğdu, Kurban Bayramı dolaysıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:”

“Özünde sevgi ve saygının, yardımlaşma ve dayanışmanın en yüce manasını bulduğu, millet olma şuurumuzu canlı tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Yüreklerimizde kurduğumuz gönül köprüleri ile şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlar, kardeşlik duygularımızı en sıcak şekliyle hissettiğimiz, yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve hoşgörünün aldığı mübarek ve çok özel günlerdir.

Kalplerimizin birlikte attığı bir bayramı daha maalesef Covid-19 salgınının halen devam etmesi nedeniyle alınan tedbirlerin gölgesinde karşılıyoruz. Bununla birlikte devletimizin salgının ülkemize en az zararı vermesi amacıyla aldığı tedbirler nedeniyle salgının kontrollü bir noktada olduğu günlerdeyiz. Özellikle yoğun aşılama seferberliği kapsamında kaydedilen başarı nedeniyle, kucaklaşarak ve birbirimize sımsıkı sarılarak hep birlikte kutlayacağımız bayramları inşallah çok yakında yeniden yaşayacağız.

” Pandemi süreci iş dünyamıza ve esnafımıza zor bir dönem yaşattı.” diyen Gündoğdu, mesajına şu sözlerle devam etti:” Kapanan işyerlerimiz, işsiz kalan vatandaşlarımız oldu. Bu bayramda yardımlaşma ve dayanışma kültürümüze çok daha sıkı sarılmamız gerekiyor. İhtiyaç sahiplerine uzatılacak bir el onları mutlu edecektir. Bizim milletimiz birliktelikle her türlü zorluğu aşacak güçtedir. Pandemi tünelinin ucundaki ışık görülmüştür. Kurban Bayramı’nın bu karanlık tünelden çıkışın, ekonomide toparlanmanın, güzel günlerin habercisi olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, barış, sevgi, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.”

 

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir