Ana Sayfa / Manşet / Mersin’de kadın polis intihar etti polisin babası Ak Parti Başkanını suçladı

Mersin’de kadın polis intihar etti polisin babası Ak Parti Başkanını suçladı

Mersin’de intihar eden polis memuru Nagihan E.’nin babası Adil E., kızına AKP Mezitli İlçe Başkanlığı’nda hakaret edildiğini ve Mezitli İlçe Emniyet Müdürü’nün de buna aracılık ettiğini öne sürerek, “Müdürden şikayetçi oldum, ilgili yerlere yazacağım. Yalakalar teşkilatı ne hale getirdiler” dedi.

Mersin’in Mezitli ilçesinde görev yapan polis memuru Nagihan E., 27 Eylül günü intihar etmişti. İddiaya göre; AKP Mezitli İlçe Başkanlığı önünde nöbet tutan arkadaşı rahatsızlandığı için onun yerine 2 saat görev yapan Nagihan E.’ye hakaret edildi.

Nagihan E.’nin babası Adil E., sosyal medyadan yaptığı paylaşımda kızının ölümüne şöyle isyan etti:

“Ben emekli baş komiserim; kızım da Mersin Emniyet Müdürlüğü Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü Silah Ruhsat Şubesi’nde görevli olduğu gün, Mezitli Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda görevli polis memuru rahatsızlanır. Hastaneye gider, iki saatliğine benim kızımı yerine gönderirler ve kızım görevdeyken dışarıdan partiye bir bayan gelir. ‘Nerde görevli polis, ben usandım polis azarlamaktan’ der. Bunun üzerine kızım da sorar, ‘Hanımefendi siz kimsiniz, niye bağırıyorsunuz’ der. Bunun üzerine bayan, ‘Sen şimdi kim olduğumu görürsün. Sicilini ver’. Bağıra bağıra odasına çıkar, sonra İlçe Başkanı’nı arar, artık nasıl bir yalan söylediyse başkan da hemen Mezitli İlçe Emniyet Müdürü’nü arar. ‘O kızı hemen sürgüne göndereceksiniz’ der. İlçe Emniyet Müdürü de yardımcısı Şube Müdürü Serap K.’yı arayarak, ‘Böyle bir olay var, gereğini yap’ der. Bunun üzerine şubede kızıma devamlı mobbing uygulayan Serap Hanım, kızımı zorla Ak Parti binasına götürerek, sekreter odasında İlçe Başkan Yardımcısı ve sekreterin önünde aşağılayarak kızıma, ‘Sen sokak kadını gibi, sokak kadını ağzıyla konuşuyorsun. Çabuk sekreterden özür dile’ der. Kızımda ‘Ben suç işlemedim. O benden özür dilesin. Ben de ondan dilerim’ der. Üçlü çete, kızımı konuşturmazlar. Kızım özür diler, daha sonra ‘Çık dışarı’ der. Kızım, şube müdürüne, ‘Müdürüm, ben ay yıldızlı üniforma taşıyan şerefli bir Türk polisiyim’ diye karşılık verince İlçe Başkan Yardımcısı ‘Bunların başını ezeceksin ki karşılık veremesinler’. Kızımı kapı dışarı ederler. Bunları kızım hazmedemezdi, pazar günü evde intihar etti. Müdürden şikayetçi oldum, ilgili yerlere yazacağım. Herkese saygılar sunarım. Yalakalar teşkilatı ne hale getirdiler.” (ANKA)

PAYLAŞIN
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hakkında haber news24

Tekrar kontrol edin

CHP’li Tuncer, her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini söyledi

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlardan 5 yıl boyunca belediyeyi denetlemesini istedi. ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir